STIG - studio mebli, meble na zamówienie (1) Zainteresowany ofertą firmy STIG wysłałem zapytanie e-mail. 1. Na mój e-mail... Jakub Pełen profesjonalzim POLECAM :) (1) Gdy nowe mieszkanie odebraliśmy, od razu na super pomysł wpadliśmy. Kuchnie... Paulina Michał :) meble kuchenne i lazienkowe (1) bardzo mila obsługa.rzetelna i profesjonalna firma.wykonanie zgodne z projektem. gosia
Royal Kitchen zapełniło dla mnie lukę dobrej ceny i bardzo dobrej jakości (1) Fachowcy od Royal Kitchen zrobili mi kuchnie moich marzeń. Wraz z żoną... Mariusz Serdecznie polecam !! (1) Od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką przepięknych mebli,... Dorota Polecam!!! (4) Do STUDIA NET trafiłam zupełnie przypadkiem. Ściągnął mnie i zachęcił... Dagmara szafa (1) jestem zadowolona z każdego szczegółu związanego z pojawieniem się szafy... Ewa Drobińska Polecam!!! (1) Zamówiłem kuchnie w zeszłym roku, Wyszła lepiej niż sobie wyobrażałem. Ekipa... Kamil Z polecenia (1) Polecono nam tą firmę i jak najbardziej polecamy dalej. Mariola i Edek Meble Aredo (1) Współprace z Firmą Aredo i korzystanie z jej usług polecam każdemu kto szuka... """" Profesjonalny dobór mebli do kuchni (1) Bardzo profesjonalne podejscie do tematu zarówno ze strony pana Andrzeja... Grzegorz Polecam! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, która potrafi wyczuć preferencje... anka polecam (1) Kuchnia wygląda super,ładny projekt, sprawny montaż i miła obsługa, materiał... Ula Nie polecam (2) Termin przekroczony o 3 tygodnie - ok , zdarza się. Szprosy wykonane... Artur Maximum satysfakcji (1) Dwa miesiące temu skorzystałam z usług firmy iKuchnie. Razem z mężem byliśmy... Mirella ŚMIAŁO POLECAM (1) Przy wyborze kuchni liczyła się dla mnie ( i liczy nadal) jakość za... Paweł Zadowolona Klientka (1) Co tu dużo pisać, kuchnia wysokiej jakości za rozsądne pieniądze, dostarczona... Ania i Robert Serdecznie polecam :) (5) Korzystaliśmy z tej firmy w szerokim zakresie: meble kuchenne wraz ze... Alicja i Krzysiek SUPER MEBLE (1) Do salonu Pana Mirka trafiłem z polecenia znajomych którzy bardzo zachwalali... Bogdan Meble kuchenne (1) NIE POLECAM. Lodówka pod zabudowę została wykonana tak , że nie mogłam jej... Paulina