Nie polecam. Słaba jakość za wysoką cenę. (1) Wszystko w pośpiechu, nie wyregulowane, podzespoły słabej jakości. Przy... Niezadowolony klient Zamówione formatki (1) Zamówiłem w tej firmie formatki pod szafkę RTV. Zapomniałem zlecić oklejenie... Marek Sobczak Super wykonanie (1) Ponownie skorzystałam z usługi firmy Kuchnie Piechocki i jak za pierwszym... Aneta
Super wykonanie (1) Ponownie skorzystałam z usługi firmy Kuchnie Piechocki i jak za pierwszym... Aneta Profesjonalizm i miła obsługa (1) Firma w pełni profesjonalnie podchodzi do potrzeb klienta. Pani Kasia to... Mirka Dramat (2) Nikomu nie polecam, ostrzegam przed tą firmą, wszystko krzywe, zrobione byle... niezadowolona Rewelacyjna obsługa. (1) Zamówilismy kuchnie w tej firmie, wykonali nam również szafy i zabudowe... Lucyna P. POLECAM (1) Bez wahania polecam tę firmę . Kontakt bardzo sympatyczny a co najważniejsze... Monika Kuchnia z aredo (1) Nasza nowa kuchnia prezentuje się elegancko. Sposób i jakość jej wykonania... Darek A. POLECAM (1) Moja ocena jest pozytywna, w czym zasługa jest ogromna właściciela firmy.... LK OSTRZEGAM! (2) Zdarzyło się, że zapoznaliśmy się z opiniami na tym forum przed podpisaniem... justyna Polecamy :) (3) Zamówiliśmy w salonie meble kuchenne, łazienkowe oraz szafy wnękowe do... Marta Projektant Andrzej Talaśka - to bardzo dobry wybór (6) Pan Andrzej Talaśka z firmy Fama Design to projektant mebli, którego każdemu... Janusz z Gdańska solidna firma (1) WITAM, A JA Z MĘŻEM JESTEŚMY ZADOWOLENIE Z USŁUG FIRMY BRYL. WYKONALI NAM... malwina FIRMA GODNA POLECENIA (1) Korzystam z usług stolarskich firmy od kilku miesięcy. Obsługa jest na... stolarz marna organizacja (4) taka marka na rynku a kierownico to kpina!!! sprzedawca żeby czegokolwiek... Arek Wymarzona kuchnia (3) Wstępnie umówiłem sie z miła panią na projekt i wycenę ,zależało mi na... Piotr POLECAM (1) Mam najpiękniejszą kuchnie! Jestem dość wymagającą ale nie ma się do czego... Pauli Aaaaa - opinia (1) Generalnie jesteśmy zadowoleni z wykonania,ale są pewne niedoróbki i usterki... Aaaaa Polecam :)) (1) Zdecydowanie polecam usługi firmy Kuchnie Piechocki. Skorzystałam z ich usług... Edyta