klient - opinia (1) Jestem zachwyvcona wykonaniem kuchni!meble sa przepiekne!odpowiednio dabrane... klient Solidna firma (1) Bardzo piękne i staranne wykonanie.Swietny projekt,wykonany przez Pana... Julia Warszawa poleca Gdańsk i Piechockiego! (1) Długi proces dochodzenia do projektu i porozumienia, ale efekt bardzo... Kasia i Konrad
Wymarzona kuchnia z salonu Kuchnie Piechocki. (1) Witam, niedawno urządzałam kuchnie.Skorzystałam z salonu Kuchnie... Alinka Warto (1) Od doradztwa, przez projekt do montażu bardzo profesjonalna obsługa i... Zbysek Piekne meble, świetna obsługa! (3) Mam meble od tej firmy już od prawie roku. Kuchnia jest bardzo wygodna w... sue32 Pełna profeska ;) (1) Salon, pokazane meble (rozwiązania) jak i obsługa to już standard... Piotr Profesjonalna obsługa! (1) Jesteśmy z narzeczonym bardzo zadowoleni z kuchni. Jest stylowa, wszystko... Ewa Super! (1) Z oferty tej firmy skorzystaliśmy już ponad 1,5 roku temu. Do tej pory... JK Bardzo dobrze !! (3) Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tej firmie kuchni ze sprzętem agd+dwóch... Hanna Piekna kuchnia w dobrej cenie (1) Jestem zadowolona ze współpracy z Fama Design. Z mebli Kamduo zrobilismy... klient Kuchnia w Wyszecki & Musiał (1) Zamówiliśmy kuchnię na wymiar w studiu Wyszecki & Musiał, przede wszystkim... Joanna POLECAM (1) Z czystym sumieniem polecam ten salon. Wykonany projekt spełnił nasze... BEATA I PRZEMEK POLECAMY! (1) Kontakt, obsługa klienta – bez zarzutu. Kreatywne podejście do... Edyta i Krzysztof Sprawnie, szybko, fachowo - tak w skrócie (1) Szybki kontakt, dobre zrozumienie tematu, podpowiadanie rozwiązań, dbanie o... dominik BUBEL Z HENTER (2) Nie zamawiajcie mebli od tego producenta, oszuści, którzy lekceważą Klienta.... Niezadowolony Klient Gorąco polecam (1) Bardzo fachowa obsługa. Doradzili, zadbali o każdy szczegół. Mimo mojego... Danusia kuchnia - zabudowa (2) Zdecydowanie polecam Studio Alaska. Efektem jest starannie wykonana kuchnia,... m.k. Bardz polecam!!!!!!!!! (1) Obsługa bardzo fachowa. Dokładnie wysłuchają i doradzą. Mają duży wybór... ewa Pełen profesjonalizm (1) Bardzo profesjonalna obsługa zarówno Pani Beaty jak i Pana montażysty.... Zuzanna