... (2) ... Padła mi ostatnio płyta indukcyjna Amiki (szajs swoją drogą). Upatrzyłem... obrotny Przeczytajcie to zanim zaczniecie narzekać (3) -Obsługa nie ma dobrej wiedzy na temat sprzętu?Może i nie ma,ale przeciętny... 665 Brak karty gwarancyjnej na sprzęt (2) Laptop za 1600 zł prawie, więc niedrogi. Ale kupilem go w ciemno - bez... W
REWELACJA ! (1) Po paromiesięcznym użytkowaniu komputera musiałem go reklamować i tutaj... olo Dowóz towarów (3) Wybór sprzętu jest świetny, jednakże jego dowóz pozostawia wiele do życzenia.... zniesmaczona MM nie dajmy robic z siebie idiotow!!!!! (3) Wku.... mnie na potege ten caly mm, a w szczegolnosci to jak traktuja... zyczliwy GDAŃSK KUPUJE BEZ VATU (3) Stanowczo za mały asortyment, odnośnie laptopów - większość to laptopy do... kael ipod a mp3 (1) Według pracownika obsługującego dział, różnica między ipodem a mp3 jest taka,... raczek uwaga z reklamacjami (1) okazuję się , że w media jest tylko 5 dni na oddanie sprzętu, mi padł laptop... marcin Gazetka (1) Te wszystkie promocje z gazetki to jedna wielka ściema, gazetka ważna od... Pati Po prostu nie polecam (1) Witam wszystkich! Muszę z przykrością powiedzieć, że jeszcze nigdy nie... Kupujący nn - opinia (1) Niedawni kupilam prostownice do wlosow i maszynke do strzyzenia. Jedno i... nn spoko (1) spoko dsfcvx Nie polecam (1) Niewykfalifikowana obsługa traktująca klienta jak zło konieczne oraz kiepski... R. Koszmarny parking Media Markt Gdańsk (1) Dzisiaj około 12 zajechałem na parking Media Markt w Gdańsku.Podeszło do mnie... Kaszub BRAK PARKINGU (1) Dobry sklep ,ale brak parkingu dla osób niepełnosprawnych .Są dla nich... Marta KIEPSKA STRONA INTERNETOWA (1) Szkoda,że sklep ma taką fatalną stronę internetową , właściwie nic z niej nie... Izales tragedia (1) tragedia w momencie jak stweirdzil powyzej ktorys z uzytkownikow w moemncie... anna Nikomu nie polecam tego sklepu (1) Wszystko jest w porządku dopóki nie złożysz reklamacji na sprzęt zakupiony w... Anna z Gdańska Przemek - opinia (1) Przemek