WM - ocena (1) Bardzo mocno polecam, miła obsługa i profesjonalne podejście do pacjenta WM Tomek - ocena (1) Za krotkie badanie AI, ktore mozna zrobic za 30zl, zaplacilem 170zl.... Tomek Frontem do klienta? (1) Pomimo faktu, iż byliśmy pacjentami prywatnymi, najpierw usłyszałam, że czas... Monika
protetyk słuchu- polecam (1) Polecam bardzo Panią protetyk Agnieszke Hyczko. Bardzo zaangażowana,... Ilona Mucha - opinia (1) Polecam profesjonalne podejście do tematu. Mucha Polecam ! (1) Do poradni trafiłyśmy z mamą w zeszłym roku. Mama ma bardzo duży niedosłuch i... Anna Czas zatrzymał się u nich w epoce późny Gierek (1) Zakupiłem za nieomal 4000 aparacik słuchowy, który wymaga "dostrojenia" do... JFP Świetny sprzęt! (1) Chodzę z moim dzieckiem do różnych placówek od urodzenia (wcześniak) i jestem... Polena Bardzo dobry lekarz-foniatra (1) Badanie, które wykonała pani doktor zostało przeprowadzone komfortowo, mimo... pacjentka duży zawód (1) Miejsce polecane nam, również przez personel szpitalny. Dobre wrażenie... Piotr zacofanie (1) wydawałoby się, że takie centrum to super nowoczesny ośrodek, w którym... krokodylowa Pacjent pacjentowi nie równy (2) Wizyta prywatna czy z NFZ ? nasuwa się pytanie gdy korzysta się z usług... dzidka201 Fachowa opieka (1) Bardzo przyjemna przychodnia, szkoda, że jest jeden lekarz, długie terminy... M.P. Bardzo mi się podobało! (1) Nareszcie pozbyłem się problemów zdrowotnych! Dziękuję Medincus! mati