Edyta Ellwart - ocena (1) Klinika MVDZ to miejsce z duszą , gdzie w 100 % możesz się oddać wyjątkowej... Edyta Ellwart Ewa D. - ocena (1) Byłam 3 razy. Miejsce przyjazne, Pani doktor profesjonalna . A co... Ewa D. Beata - ocena (1) Gabinet w którym pracują swietne specjslistki z zakresu medycyny... Beata
Gabi - ocena (1) Polecam z całego serca od tego zacznę Marzena cudowna osoba a przede... Gabi K.W - ocena (1) Wysoki poziom świadczonych usług i szeroka oferta zabiegów, do tego miejsce... K.W Kamila - ocena (1) Doktor Sonia to rewelacyjny lekarz, polecam z całego serca! Kamila Paulina - ocena (1) Przemiła i profesjonalna obsługa. Zabieg, na który się zdecydowałam, został... Paulina X - ocena (1) Szeroki wybór zabiegów, które dobierze super doświadczona kosmetolog w ramach... X Ewa - ocena (1) Bardzo rzetelny i uśmiechnięty personel. Wszystko jest wytłumaczone od A do... Ewa Joanna M. - ocena (1) Korzystałam z zabiegu laserowego na dolegliwości intymne. Doktor dokładnie... Joanna M. Joanna - ocena (1) Wysoki standard obslugi, piękne wnętrza i dobrej jakości sprzęt. Polecam... Joanna Tetyana - ocena (1) Z całego serca polecam to miejsce! Z wejścia do Kliniki czuć pozytywną... Tetyana Janina - ocena (1) Jestem pod opieką Dr Martyny Klecha już od 3 lat. W tym czasie korzystałam... Janina Izabela - ocena (1) Polecam dr Pernaka z czystym sumieniem! Robiłam lifting twarzy i jestem... Izabela Marta - ocena (1) Nie polecam ! Pierwsza wizyta , mało wyjaśnień co do zabiegu , efekt końcowy... Marta Agata - ocena (1) Всё максимально аккуратно и профессионально. Я очень довольна Agata Ewa - ocena (1) Z usług korzystam od wielu lat, pełen profesjonalizm.Ostatnio byłam na nowym... Ewa Artur - ocena (1) Klinika medycyny estetycznej to absolutne mistrzostwo! Z usług zabiegu... Artur Tomek - ocena (1) Nie dziwi mnie, że ludzie tak chętnie przychodzą do Centrum Pięknej Kobiety.... Tomek Wiktoria - ocena (1) profesjonalne podejscie, pieknie wykonane zabiegi, jak najbardziej godne... Wiktoria