Ewelina - ocena (1) Po wielu nieudanych wizytach w gabinetach med.estet. w końcu trafiłam w dobre... Ewelina Ania - ocena (1) Dziś po raz kolejny skorzystałam z zabiegu z zakresu medycyny estetycznej u... Ania Pacjentka - ocena (1) Polecam serdecznie te miejsce. Bardzo profesjonalni, młodzi lekarze z pasja i... Pacjentka
Natalia - ocena (1) Profesjonalni lekarze i obsługa. Brak kolejek ze względu na dobrą... Natalia Łukasz - ocena (1) Najlepsza klinika w Trójmieście Łukasz Natalia - ocena (1) Stomatolodzy godni polecenia. Dr Sonia niesamowita osoba i fachowiec w swoim... Natalia Pacjentka - ocena (1) Najlepsza ginekolog p.Joanna Samodzewicz Pacjentka Katarzyna M. - ocena (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona w związku odbytą wizytą. Od dłuższego... Katarzyna M. Oliwia - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Byłam na zabiegu laserem Lumecca... Oliwia Susanna - ocena (1) I love it here! Best artistry, service, and price at no compromise. I was... Susanna Halszka - ocena (1) Jeśli chcesz się zeszpecić to właśnie tutaj... Brwi permanentne na długo do... Halszka Jagna - ocena (1) Witam serdecznie jestem bardzo zadowolona z zabiegu volumetrii .Wygladam 10... Jagna Karolina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu ujędrniania pośladków i brzucha .Efekt... Karolina Michalina - ocena (1) Pani Marzena nie ma zielonego pojęcia o tym co robi. Najprostsze zabiegi... Michalina Klientka - ocena (1) Brak profesjonalizmu. Brak wiedzy w zakresie wykonywanych zabiegów. Źle... Klientka Dorota - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanego zabiegu - pani Ola wszystko dokładnie... Dorota Dorota - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanego zabiegu - pani Ola wszystko dokładnie... Dorota Patrycja - ocena (1) Starannie i profesjonalnie wykonany zabieg endermologii, a do tego piękne... Patrycja Ada - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u dr. Pauliny Przyłuckiej - pełen... Ada Ada - ocena (1) Polecam wszystkim, miła dla oka i przyjazna dla pacjentów klinika z szerokim... Ada