Agnieszka - ocena (1) Polecam bardzo Panią Karolinę , zrobiony miałam zabieg onda ( już po jednym... Agnieszka Depilacja laserowa La Nika na 5 (2) Rzadko decyduje się na komentowanie i polecanie, ale tym razem zdecydowałam... Ewa S. Paulina - ocena (1) Polecam serdecznie Panią Edytę. Wykonała mi zabieg hydroksykapadatyd wapnia.... Paulina
Paweł - ocena (1) Skorzystałem z depilacji laserowej, zabieg szybki i bezbolesny, przyjemna... Paweł Iwona - ocena (1) Pani Doktor Dorota pięknie modeluje usta! Są bardzo naturalne. Polecam!!! Iwona Karolina - ocena (1) Ds Clinic to naprawdę cudowne miejsce ze świetnymi specjalistami. Obie Panie... Karolina Patrycja - ocena (1) Miejsce godne polecenia. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Wszystko... Patrycja Wiktor - opinia (1) W czasie całego procesu leczenia w klinice Derm estetyka od konsultacji aż po... Wiktor Lucyna - opinia (1) Po długich poszukiwaniach trafiłam do gabinetu medycyny estetycznej... Lucyna Sopocianka Jaja - opinia (1) W centrum medycznym miałam usuwaną torbiel z policzka, rana pięknie się goi.... Sopocianka Jaja Elżbieta - opinia (1) Gabinet Medycyny Estetycznej Derm-Estetyka to prawdziwi specjaliści w swoim... Elżbieta Michał - opinia (1) Jestem bardzo wdzięczny za pomoc, którą udzieliła mi klinika Derm-Estetyka.... Michał Julia Oczeretko - opinia (1) Najlepsze usta jakie kiedykolwiek miałam. Pani Marzena to świetna kobieta.... Julia Oczeretko Ania D - opinia (1) Bardzo polecam to miejsce! Pani doktor Izabela Maćkowska to przemila i... Ania D Kaja - opinia (1) Najbardziej przyjazne i profesjonalne miejsce na mapie Gdańska. Można tu... Kaja Ewa Pietrzak - opinia (1) Zabieg blefaroplastyki przeprowadzony przez Panią Dr. Ewę Sokołowską był... Ewa Pietrzak Jolanta Górka Badran - opinia (1) Klinika na bardzo wysokim poziomie. Wiedza ,doświadczenie, empatia i... Jolanta Górka Badran Ania - opinia (1) Miła i luzna atmosfera, profesjonalne podejście do klienta. Polecam bardzo to... Ania Beata - opinia (1) Więcej niż bardzo polecam Panią Małgosię , to cudowna osoba, ktora... Beata Katarzyna - opinia (1) Gorąco polecam Panią Maritę. Robiłam zabieg ostrzykiwania botoksem na... Katarzyna