Weronika - opinia (1) Korzystałam z usług Małej kliniki już kilkukrotnie i za każdym razem byłam... Weronika Maria - opinia (1) Piękne efekty zabiegów a Pani doktor dba o komfort pacjenta. Bardzo... Maria ignacy - opinia (1) jestem po leczeniu grzybicy i jestem wolny od tej choroby pierwszy raz od... ignacy
Beata - opinia (1) Do kliniki doktor Hanny trafiłam z polecenia mojej przyjaciółki. Chciałam... Beata Anna - opinia (1) Korzystam z zabiegów u pani dr Kobylińskiej od Ok 7 lat, Zaczęłam od botoksu... Anna Agnieszka - opinia (1) Jestem niesamowicie zadowolona z usług Pani Marity, korzystając z nich wiem,... Agnieszka Kamila Z - opinia (1) Doktor bardzo kontaktowy i szybko dobrał mi leki. Prędzej nikt nie mógł mi... Kamila Z BZ - opinia (1) Polecam dr Oliwie Komorowska! Bardzo dobry specjalista w dziedzinie... BZ E. - opinia (1) Najlepszy specjalista, dr Igor jest the best E. Dorota - opinia (1) Super . Korzystam z usług pani Małgorzaty już parę lat , jestem bardzo... Dorota m.wasiak - opinia (1) szybko dostalam sie na wizyte i tez leczenie przynosi efekty. polecam! m.wasiak Justyna - opinia (1) Moje pierwsze zetknięcie z medycyną estetyczną przebiegło o niebo lepiej niż... Justyna Katarzyna - opinia (1) Doskonały lekarz, profesjonalne podejście do klienta !!! polecam 100% Katarzyna Milena - opinia (1) Marita jest najlepsza!!. od lat chodzę , dba o moja buzie, zawsze doradzi ,... Milena mariusz nowaczkiewicz - opinia (1) przyszedlem z dosc silnym tradzikiem ktory od jakiegos czasu mi sie... mariusz nowaczkiewicz wybielanie zębów (6) Wybielanie zębów beyond korzystał ktoś w lenartowiczclinic? Mirka Malgorzata - opinia (1) Bardzo dobry gabinet. Profesjonalizm oraz wzorowe podejście do klienta. polecam Malgorzata Aleksandra Z. - opinia (1) Jestem wieloletnią pacjentką i przez ten czas Klinika utrzymuje tą samą,... Aleksandra Z. honorata biedroń - opinia (1) lekarz przemiły i skutecznie dopatrzył się u mnie nużeńca. miałam robione... honorata biedroń Ala - opinia (1) Pełen profesjonalizm, zabieg wykonany z pełną starannością polecam :) Ala