Karolina J - opinia (1) Korzystałam z rehabilitacji leczniczej oraz masaży po odbytej rehabilitacji.... Karolina J Adam - opinia (1) Profesjonalne podejście, wszystko rzeczowo wyjaśnione. Efekty zgodne z... Adam Diana Borowska - opinia (1) Pani Doktor ma niesamowity zmysł estetyczny, stawia na naturalność. Pacjent... Diana Borowska
Michalina - opinia (1) Jeżeli chodzi o Gdańsk, to w moim odczuciu jest to najlepsze Centrum... Michalina Izabela - opinia (1) Cudowna Pani doktor z profesjonalnym podejściem do pacjenta. Efekty widać już... Izabela Kasia - opinia (1) Indywidualne podejście, świetnie dobrany zabieg. Wszystko wytłumaczone... Kasia Magda - opinia (1) Przemiła Pani doktor, która słucha pacjenta i potrafi dobrać odpowiedni... Magda Teresa - opinia (1) Super miejsce, dziewczyny bardzo życzliwe i z wielka wiedzą , obojętnie w... Teresa Julia - opinia (1) Mogę polecić klinikę nie tylko ja ale również moje przyjaciółki, każda z nas... Julia Agnieszka - opinia (1) Nie byłam do końca przekonana co do zabiegów z zakresu medycyny estetycznej,... Agnieszka joanna - opinia (1) polecam zabiegi lpg alliance, efekty rewelacja joanna Iwona - opinia (1) Profesjonalnie przede wszystkim. Polecam. Iwona Monika Staszek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług w klinice Derm-Estetyka ! Od samej... Monika Staszek A - opinia (1) Po latach borykania się z cerą pierwszy raz mogę cieszyć się gładką skórą!... A Basia - opinia (2) Polecam lekarzy pracujących w Małej Klinice. Szybkie terminy, wizyta odbyła... Basia Rita - opinia (1) Cudowne miejsce i atmosfera️ Uwielbiam tu wracać. Rita Beata - opinia (1) Jestem zachwycona podejściem do pacjenta w Vizago, znam wiele osób, które... Beata Ela - opinia (1) Polecam! Bardzo miła i profesjonalna obsługa i piękny, czysty gabinet! Ela Monika.K - opinia (1) Miejsce godne zaufania , gdzie dzieją się prawdziwe cuda Pani Kinga to... Monika.K Wdzięczna pacjentka - opinia (1) Najwyższa ocena , dr Michajłowski to wysokiej klasy specjalista ,... Wdzięczna pacjentka