Anna - opinia (1) Nigdzie indziej nie traktują pacjenta z tak życzliwym podejściem i troską.... Anna Arek - opinia (1) Lecze sie w klinice z powodu łysienia. Polecam wszystkim osobom tracącym... Arek Anna - opinia (1) Klinika Vizago jest bardzo dobrze zorganizowana, widać, że nadzoruje ją... Anna
Magda - opinia (1) Chciałabym z całego serca podziękować dr Jurskiej-Jaśko za fenomenalnie... Magda Kasia M. - opinia (1) Korzystałam z zabiegu redukcji zmarszczek toksyną botulinową i jestem bardzo... Kasia M. Sylwia - opinia (1) Świetnie dobrane zabiegi, klinika czysta schludna miły personel. Polecam! Sylwia Alicja - opinia (1) Polecam, dr Pełka to świetny specjalista Alicja Patrycja - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem!Bałam sie zabiegu potwornie, Doktor jednak tak... Patrycja Anita - opinia (1) Profesjonalizm, wiedza i rzetelne podejście do pacjenta. Polecam Anita marta - opinia (1) Świetne efekty zabiegów, klinika nie nastawiona na kase, oby takich wiecej!... marta Iza - opinia (1) Usługi na wysokim poziomie ,przemiła Pani Julia .W raz z mężem korzystamy z... Iza Katarzyna - opinia (1) Miejsce wydaje się bardzo przyjazne, z szeroką ofertą zabiegów i miłym... Katarzyna Irena - opinia (1) Jestem po wizycie dziś w Centrum u dr Chemielewskiego. Wizyta bardzo miła,... Irena Pacjentka - opinia (1) Byłam u Pani doktor po źle wykonanym zabiegu przez kosmetyczkę. Efekt jaki... Pacjentka Julia - opinia (1) Byłam na wizycie u Pani Joanny Gunarys i przebiegła ona świetnie. Jestem... Julia Agnieszka - opinia (1) Byłam u Pani doktor Joanny Gunarys na zabiegu - wspaniały lekarz! Miła,... Agnieszka Julia - opinia (1) Dramat, obsługa nie kompetentna. Jest to salon do którego z pewnością nie... Julia Ewa - opinia (1) Jestem po zabiegu blefaroplastyki (korekta) powiek górnych), jestem bardzooo... Ewa Malgorzata Dabrowska - opinia (1) Od 6 lat chodze na zabiegi w HB Med i nie dosc, ze zatrzymal sie dla mnie... Malgorzata Dabrowska Malgorzata Dabrowska - opinia (1) Od 6 lat chodze na zabiegi w HB Med i nie dosc, ze zatrzymal sie dla mnie... Malgorzata Dabrowska