groszek - opinia (1) Lekarze bardzo dbają o swoich pacjentów, podchodzą do każdego z dużym... groszek Katarzyna - opinia (1) Przemiła atmosfera, indywidualne podejście do klienta i świetnie dobrane... Katarzyna Bartosz - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Jestem zadowolony w 100% i polecam wszystkim. Bartosz
Agata - opinia (1) Niesamowicie profesjonalna obsługa w zakresie medycyny estetycznej oraz... Agata Katarzyna - opinia (1) Super miejsce i cały personel , polecam!!!! Profesjonalne podejście :) Katarzyna R - opinia (1) Mega profesjonalizm, wyczucie.. po prostu najlepsza Pani Doktor! R Polecam wszystkim! (2) Miejsce absolutnie godne polecenia. Pełen zakres usług medycznych, który... Ola Weronika - opinia (1) Miałam wykonany zabieg oczyszczający u pani Izy zaraz przed świętami. Efekt... Weronika Ania - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu u Sirockiej! Cały personel pełen... Ania Paweł - opinia (1) Niedawno skorzystałem z konsultacji i zacząłem terapię leczenia łysienia.... Paweł Anna - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa. Uzyskałam konkretne odpowiedzi na moje obawy... Anna AUG - opinia (1) Tydzień temu wypełniałam usta - 1 ml zadziałał cuda. Chociaz zaraz po zabiegu... AUG Karina - opinia (1) Pani Klaudia bardzo profesjonalna. Prawdziwa mistrzyni w swoim fachu. Ja z... Karina Danuta - opinia (1) Chciałabym serdecznie polecić zabiegi wykonywane u Pani Doktor i Panie... Danuta Beata - opinia (1) Jedna z najlepszych klinik. Szybkie terminy wizyt. Najlepsi specjaliści.... Beata Wiki - opinia (1) Gorąco polecam. Zabiegi wykonywane są na wysokim poziomie, robione bardzo... Wiki Evka - opinia (1) Lekarze z dużym zaangażowaniem podchodzą do każdego pacjenta, zlecili mi... Evka Jan Pierzawski - opinia (1) Jako osoba płci brzydszej z początku byłem mało przekonany do zabiegów... Jan Pierzawski Anna - opinia (1) Panuje tam przemiła atmosfera. Polecam. Anna Anna - opinia (1) Korzystałam z masażu w tym miejscu kilkakrotnie i jestem bardzo zadowolona.... Anna