Anna - opinia (1) Panuje tam przemiła atmosfera. Polecam. Anna Anna - opinia (1) Korzystałam z masażu w tym miejscu kilkakrotnie i jestem bardzo zadowolona.... Anna Anna - opinia (1) Bardzo miła atmosfera i zabiegi przeprowadzone profesjonalni. Polecam. Anna
Kasia - opinia (1) Profesjonalne podejście, miła obsługa i przystępne ceny polecam bardzo gorąco ! Kasia Paulina - opinia (1) Polecam Pelle Clinic. To już kolejnym mój zabieg w tej klinice. Zabiegi... Paulina Aga - opinia (1) Polecam. Profesjonalne zabiegi na twarz. Panuje tu bardzo miła atmosfera.... Aga Maja - opinia (1) W tym salonie miałam wykonywany m.in botox. Wizyta przebiegła w miłej... Maja Olga C - opinia (1) Skorzystałam i polecam. Pani Doktor dobrała odpowiedni zabieg, tłumacząc... Olga C Dorota - opinia (1) Skorzystałam z zabiegu botox i kwas hialuronowy. Wszystko przebiegło bardzo... Dorota Wiktoria - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam. Pani doktor Klaudia pomogłam mi uporać się z... Wiktoria Agnieszka Kaczmarska - opinia (1) Bardzo cenie sobie profesjonalizm i wiedzę Pani doktor Klaudii, za każdym... Agnieszka Kaczmarska Jakub - opinia (1) Pełen profesjonalizm, świetne miejsce, polecam! Jakub Łukasz B - opinia (1) Seria zabiegów mezoterapii skory głowy przyniosła zaskakująco dobre efekty.... Łukasz B Maciej - opinia (1) Świetne podejście Pani doktor! Przystępne ceny i niezwykły profesjonalizm to... Maciej Monika - opinia (1) Klasa i zabiegi na najwyższym poziomie! Gorąco polecam, efekty są gwarantowane! Monika JoannaP - opinia (1) Zacznę może od tego, że to bardzo subtelne,kobiece i eleganckie miejsce.... JoannaP Gosia - opinia (1) Pani Klaudia jest mistrzynią w swoim fachu!!! Gosia Lucyna - opinia (1) Świetne miejsce . Polecam wszystkim, którzy zastanawiają się nad wyborem... Lucyna Kasia - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Wiedza Pani Doktor z zakresu... Kasia Anna - opinia (1) Od wejścia miła i przyjemna atmosfera. Pani doktor konkretna i rzeczowa... Anna