Maria - opinia (1) Gabinet Medycyny Estetycznej Dr Anny Butowskiej to miejsce, w którym można... Maria Marta - opinia (1) Jako wieloletnia pacjentka dr Ani Butowskiej śmiało mogę polecić zabiegi w... Marta Paulina - opinia (1) Pełen profesjonalizm począwszy od wejścia i obsługi recepcji aż po samo... Paulina
Iga - opinia (1) Wspaniała obsługa, pozytywna energia od samego wejścia.... Bardzo dziękuję za... Iga Urszula Jakóbczak - opinia (1) Najwspanialsze miejsce w którym byłam.Panie mile zawsze uśmiechnięte Urszula Jakóbczak Ilona - opinia (1) Miałam wykonaną serię zabiegów osocza bogatopłytkowego w klinice Medspa. Z... Ilona Martaa - opinia (1) Zdecydowałam się na zabieg depilacji laserowej pach i bikini głębokie w tej... Martaa Beata - opinia (1) Wspaniałe miejsce. Pod każdym względem! Beata Marta - opinia (1) Piękne miejsce, profesjonalna obsługa i przyjemnie spędzony czas :) Marta Ewa - opinia (1) Profesjonalizm w każdym detalu. Ewa Kasia (2) Od lat korzystam z usług Pani Doktor Larczynskej w Gdyni. Teraz odwiedziłam... Kasia Nowy gabinet (2) Zawsze korzystałem z zabiegów w Gdyni a teraz pierwszy raz byłem w nowych... Krzysiek Kamila - opinia (2) Gabinet Beauty Derm odwiedzam juz od lat. Nie zamienilabym Pani Beatki na... Kamila Aleksandra - opinia (1) Od lat jestem stałą pacjentką dr Pawła Kubika, wielokrotnie korzystałam... Aleksandra Marta - opinia (1) Super miejsce, bardzo klimatyczne oraz wyposażone i urządzone na bardzo... Marta Ania Nowak - opinia (1) Polecam i to bardzo. Klimatyczne wnętrze, cudowne zabiegi, miły personel. Ania Nowak Zuzanna - opinia (1) Skorzystalam z promocji na serie zabiegow na wypadanie wlosow dr Cyj,... Zuzanna barb - opinia (1) ja mam bardzo mieszane uczucia , Pani przemiła ale botoks nie zadziałał , w... barb Bardzo zadowolona klientka! - opinia (1) Pierwszy raz jestem tak zadowolona z efektów depilacji laserowej. Już po... Bardzo zadowolona klientka! Marta Mróz - opinia (1) Świetna i fachowa pomoc. Moje problemy zniknęły dzięki Doktorowi Marcinowi.... Marta Mróz