Ola - opinia (1) Jestem po liftingu wolumetrycznym u pani dr Hanny Olszewskiej. pomimo moich... Ola danuta - opinia (1) Rewelacja bardzo polecamy z mężem byliśmy na pakiecie romantycznym, na pewno... danuta Ola - opinia (1) Totalny relax w kabinie floatingowej, polecam. Obsługa bardzo profesjonalna. Ola
Dejw - opinia (1) Rewelacja. Korzystaliśmy razem z żoną. Zarówno ona jak i ja jesteśmy bardzo... Dejw Adriana - opinia (2) Jestem tak zadowolona z zabiegu korekty powiek górnych u Dr Sokołowskiej że... Adriana Magdalena - opinia (1) Wspaniałe podejście do pacjenta. Dziękuję Magdalena Klientka - opinia (1) Nie polecam. Obsługa to po prostu żenada. Umówiłam się na wizytę i wyraźnie... Klientka Celina - opinia (1) Profesjonalnie i miło a przy tym super efekt Celina Iwona - opinia (1) Bardzo polecam! Wchodząc do środka już można poczuć spokój - kolorystyka... Iwona Ania - opinia (1) Przemiła obsługa ,perfekcyjnie przygotowana do pracy oraz piękny wytrój... Ania tomek.w - opinia (1) Szczerze polecam, trochę nie miałem pomysłu co kupić swojej narzeczonej na... tomek.w Karolina - opinia (1) To miejsce poleciła mi koleżanka, która już korzystała z usług tego... Karolina Michał - opinia (1) Miła, sympatyczna i co najważniejsze fachowa obsługa. Pani Doktor ładnie... Michał Maciek - opinia (1) 6/6 wszystko OK. Warto odwiedzić Maciek Anonim - opinia (1) Profesjonalne podejście, możliwość skonsultowania wszelkich wątpliwości,... Anonim Monika - opinia (1) Bardzo profesjonalne i przyjazne miejsce .Byłam kilka razy i jestem dużo... Monika Grzegorz - opinia (1) Spróbowałem jacuzzi przy kominku. Super wrażenia. Można na chwilę oderwać się... Grzegorz Michał - opinia (1) Profesjonalizm w każdym ujęciu, najwyższa jakość, serdecznie polecam Michał Agnieszka - opinia (1) Profesjonalna ekipa, bardzo dobre wrażenia. Chętnie skorzystam ponownie :) Agnieszka Mariusz - opinia (1) Polecam, w szczególności można się zrelaksować w jacuzzi bądź w saunie.... Mariusz