Joanna - opinia (1) Nowy salon. Opinie same na 6 - byłam sprawdzić. No i okazuje się, że... Joanna Ala - opinia (1) Korzystałam z sauny z błotkami, jacuzzi, pokoju rekreacyjnego oraz usług... Ala Mariusz - opinia (1) Bardzo miła obsługa pełna profesjonalizmu. Jakość obiektu oraz usług stoi na... Mariusz
Zadowolony klient - opinia (1) Super miejsce i obsluga. Z pewnością nie była to moja ostatnia wizyta. Zadowolony klient Misia - opinia (1) Cudowna obsługa, fantastyczna atmosfera, dziewczyny przecudowne. Gorąco polecam Misia Katarzyna - opinia (1) Profesjonalne i indywidualne podejście do klienta w miłym klimacie. Katarzyna Marcin Plona - opinia (1) Gorąco polecam, miła atmosfera, bardzo dobrej jakości produkty, salon robi... Marcin Plona Blaise - opinia (1) Super miejsce. Świetna obsługa. Kompetentna i pomocna. Wiele zabiegów... Blaise Marta Skwara - opinia (1) Miejsce najwyższej jakości. Niesamowite wnętrza i oferta. Marta Skwara Marta - opinia (1) Profesjonalna obsługa na wysokim poziomie! Pełne zadowolenie! Na pewno wrócę! Marta Marta - opinia (1) Profesjonalna obsługa na wysokim poziomie! Pełne zadowolenie! Na pewno wrócę! Marta polecam (1) Bardzo profesjonalna załoga, super kosmetyki, duży wybór zabiegów... Alicja Cudowne miejsce (1) Rewelacyjne miejsce, coś dla ciała i ducha... profesjonalna obsługa. Gorąco... Julia mic52 - opinia (1) Jestem po raz kolejny raz MEGA zadowolony z usług Pani Doktor :) mic52 Na pewno wrócę! (1) To była moja pierwsza wizyta w gabinecie medycyny estetycznej. Od razu... Monika Beata B - opinia (1) Bardzo miła obsługa, szczególnie Pani Marta, czysto i przyjemnie. Beata B Tylko tutaj! (1) Odwiedziłam już wiele gabinetów tego rodzaju na terenie Trójmiasta, ale ten... Agnieszka Rewelacja (1) W pełni profesjonalna i miła obsługa. Wspaniały gabinet do którego wrócę... Darek Rewelacja (1) Indywidualne i bardzo profesjonalne podejscie do kazdego przypadku, wiedza,... Nat Zabieg ultracontour (1) Właśnie skończyłam serię (6 zabiegów) ultracontour na brzuch + zabieg... Anna P.