Konsultacja z nakłonieniem przez Doktora na bez efektywny zabieg... (1) Wizyta odbyła się w dniu 27.02.2019 r. Ograniczona liczba znaków uniemożliwia... Łukasz Odstające uszy (2) Serdecznie polecam Derm-Estetyka. W dwie godziny poradzili sobie z problemem,... Karina Kowalik depilacja laserowa (1) Serdecznie polecam MedSpa by Dr Kobylińska - profesjonalną klinikę medycyny... Dorota
polecam! (1) Gorąco polecam salon! Zabiegi, które oferuje p. Sylwia są naprawdę skuteczne,... Olga świetne miejsce (1) świetne miejsce - spokój i profesjonalizm Joanna Super! polecam (1) Miła atmosfer, pełen profesjonalizm, moje wszysztkie wątpliwości zostały... Julia Bardzo polecam (1) Profesjonalna i miła obskuga. Wyszłam zadowolona i zrelaksowana. Na pewno tam... Dorota Bardzo zadowolona (1) Z gabinetu doktor Kobylińskiej wyszłam dwa tygodnie temu bardzo zadowolona,... Kasia Super, polecam (1) Korzystałam z kilku usług w tym salonie konkretnie z HiFu, kawitacji i... Justyna Klientka (1) Dla mnie wszystko na 6! Nie ma się do czego przyczepić Klientja Polecam !!!!! (1) 100% tak ! Swietna klinika wspaniali ludzie polecam wroce zadowolony Filip Osocze bogatopłytkowe (1) Postanowienie noworoczne - zadbać o siebie. Robiłam w styczniu osocze... jo.anka Trycholog Piotrowska (1) Bardzo duża wiedza Pani Piotrowskiej na temat badania i leczenie problemów z... Adam Recepta na dobry wygląd i świetne samopoczucie :)) (2) Pani doktor Anna Butowska to wspaniały lekarz medycyny estetycznej który... Marta S Boska bawialnia! (1) Wiele miejsc stworzonych dla dzieci przytłacza nadmiarem bodźców, wiele... Joanna Wspaniale miejsce, również dla dojrzałej kobiety! (1) Z usług MAM korzystałam dotychczas kilkukrotnie. Każda wizyta w placówce mile... Hanna Piękne i przydatne miejsce na mapie Trójmiasta (1) W MAM byłam na razie na nitkowaniu brwi, ale na pewno wrócę. Obłędne wnętrze,... asia Polecam (1) Szczegolnie polecam gabinet ginekologiczny i dr Katarzyna Kopacz-Petranyuk.... Katarzyna Warsztat zmysłów odczuwanie (1) Byłam ze swoją córcią i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona. Zajęcia... Ania Genialne miejsce (1) W końcu mam spokojna głowę o mnie, o moja Julcie i moje pazurki. Ilona