Zadowolona mama (1) Zaskoczyła mnie możliwość przyjścia z dzieciaczkiem, miejsce i pomysł jest... Emilia Polecam (1) Jako świeżo upieczona mama, bałam się, że znalezienie czasu dla siebie nie... Joaśka Szczęśliwa (1) Jestem szczęśliwa, że trafiłam pod opiekę takich specjalistów. Zarówno dr... Teresa
Bardzo Polecam (1) Bardzo miła obsługa profesjonalne podejście do klienta oraz zabieg... Hania Magda (1) Korzystałam wielokrotnie z zabiegów Care Medica. Zawsze traktowano mnie... Magda Gabinet Elixir Gdynia (1) Polecam w 100% gabinet Elixir. Jestem bardzo zadowolona. Pani Justyna robi... Ania J Jeżeli medycyna estetyczna to tylko w klinice Elixir w Gdyni (1) Przez kilka lat chodziłam po różnych gabinetach medycyny estetycznej... Monika vela shape (1) Skorzystałam z zabiegu Vela Shape po konsultacji z p.Pauliną. Oddała mnie w... Gina Bardzo dobrze. (1) Usuwałam w klinice znamiona i jestem bardzo zadowolona. Bardzo profesjonalne... pacjentka Z Kopciuszka w księżniczkę (1) Pani Marita Just to prawdziwa czarodziejka. Z zakompleksionej zwykłej... Wierna pacjentka Poprawa kondycji skóry głowy oraz włosów (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam na Panią Mariolę Piotrowską. Miałam do... Beata Tanio ale co z tego? (1) Oferta spoko, lampa beyond za nie całe 200zł, Pani dość miła ale... Tajemnica :) Niezastąpiona Pani Dr. (1) Zostałam stałą klientką Pani Doktor Butowskiej i nie wyobrażam sobie siebie w... Sylwia Ortopeda (2) Bardzo nieprzyjemna osoba w recepcji. Stwierdziła, że tu" pieniądze są... BB Przyjaźnie, spokojnie i profesjonalnie. (1) Jestem bardzo zadowolona. Raz, że z samych zabiegów, a dwa z dobrej rozmowy i... Justyna Najlepszy Dermatolog (1) U Dr. Igora leczę się od 3 lat, bezbłędnie postawił diagnozę, błyskawicznie... Marcin C. .... (1) U Pani Anny byłam trzy razy. Za każdym razem za ten sam zabieg płaciłam inną... Patrycja Nowacka Warto (1) Przesympatyczna Pani trycholog. Wszystko dokladnie wyjasnila. Zlecila... Karol Zdecydowanie polecam (1) Pani Doktor Gorszewska jest wyjątkowa. Po wielu latach stosowania różnych... Iga Jestem bardzo zawieziona (1) udałam się na zabieg zmniejszenie warg sromowych.Cennik 2000 zł.Po upewnieniu... D.B.