Nie polecam (1) Obsługa bardzo miła. Czysto, narzędzia sterylne. Niestety makijaż... Uwaga Wspaniałe miejsce (1) Pani dr Hanna Olszewska to prawdziwa profesjonalistka z ogromnym... Joanna Młynkowska Bardzo miły personel (1) Serdecznie polecam clinice dermatologice i doktora Michajłowskiego. Lekarz,... natalia
Szczerze polecam! (1) Bardzo bałam się zabiegów inwazyjnych dlatego długo zwlekałam z podjęciem... Małgorzata Cielecka Polecam, jestem zachwycony (1) Cudowna atmosfera, pełen profesjonalizm, piękne wnętrza i cała gama różnych... Wojciech Hifu byłam i polecam (3) Byłam na zabiegu o którym wiele czytałam i nie wierzyłam że bez operacji... Gabriela masaz plecow u pana fizjoterapeuty (1) niestety jestem bardzo rozczarowana i na pewno nieskorzystam, pan... jolanka Maria - opinia (1) Polecam szczerze zabiegi z zakresu medycyny estetycznej- dr Magda Brona-... Maria Suuperrr (1) Byłam dziś! Świetnie było! Efekty z pewnością pojawią się wkrótce! Polecam... Nasza Pani Polecam miejsce (1) Polecam to miejsce każdemu kto zdecyduje się na jakikolwiek zabieg. Sama... Aneta Z Agnieszka (1) Bardzo przyjemne wnętrze, profesjonalne podejście dziewczyn do analizy stanu... Agnieszka na pewno wrócę (1) Korzystałam z wlewów dożylnych, pełen profesjonalizm, bardzo dobre... mm Polecam Panią Doktor (1) Z oferty tej Kliniki korzystam od kilku lat. Dr Butowska to lekarz z pasją.... M. Bardzo serdecznie polecam. (1) Byłam już kilkukrotnie na zabiegach u Pani doktor Kobylińskiej i niezmiennie... Kasia Polecam (1) Drogie Panie serdecznie polecam klinikę Care Medica. Pojawiłam się z... Ola Powiększanie Ust (1) Witam marzyłam zawsze o powiększeniu Ust bałam się bólu, większy stres czułam... Patrycja Epilacja włosów (1) Bardzo polecam epilacje włosów laserem Aleksandrytowym firmy Candela w... Magda Konsultacja z nakłonieniem przez Doktora na bez efektywny zabieg... (1) Wizyta odbyła się w dniu 27.02.2019 r. Ograniczona liczba znaków uniemożliwia... Łukasz Odstające uszy (2) Serdecznie polecam Derm-Estetyka. W dwie godziny poradzili sobie z problemem,... Karina Kowalik depilacja laserowa (1) Serdecznie polecam MedSpa by Dr Kobylińska - profesjonalną klinikę medycyny... Dorota