Metamorphosis

Makijaż permanentny

Gdańsk, Ignacego Krasickiego 9/2

Makijaże doskonałe (1) Jestem pod wielkim wrażeniem jakie umiejętności kreowania nowego, pięknego... Marta Majewska Bardzo Polecam!! (1) Robiłam u Pani Karoliny usta i brwi, pełen profesjonalizm, wspaniały,... Ewa Rewelacja (1) Jestem świeżo po pigmentacji ust u Pani Karoliny...Sama wizyta przebiegła w... Gosia
Monika - opinia (1) Miałam wykonywany makijaż u Karoliny . Jestem bardzo zadowolona... Monika Perfekcja (1) Nie będę powielała poprzedniczek. Napiszę krótko: Pani Karolina -... anulka usta i brwi (1) Dziękuję za wspaniały nowy look :) Miałam robione usta i brwi. Makijaż - jak... Magda Gorąco polecam ! (1) Odpowiednia osoba,na odpowiednim stanowisku. W 100% profesjonalna,z... Basia POLECAM (1) odratowany makijaż po innej lingeristce , bardzo polecam i serdecznie... Diana polecam (1) Polecam. Profesjonalne podejsce do klientki. Spokoj i opanowanie Pani... Monika Szczesliwa posiadaczka brwi :P (1) Pani Karolina robiła mi brwi i usta ,o makijażu permanentnym myślałam trzy... natalia Pozytywnie (1) Właśnie jetem po pierwszej wizycie u p.Karolinki Brwi metodą cienia - jeszcze... Justyna P. aga - opinia (1) Doskonale wykonany makijaż permanentny ust. Pani Karolina sprosta wymaganiom... aga Polecam z czystym sumieniem (1) Podczas jednej wizyty otrzymałam nowe brwi, usta i zagęszczoną linię rzęs.... Renata Polecam (1) Makijaż permanentny brwi wykonałam pierwszy raz 3 lat temu za namowa... Anna naprawdę warto (1) Wizyta u Pani Karoliny to sama przyjemność. Robiłam u niej brwi, kreski i... kasia Makijaż permanentny brwi. (1) Noszę jasne blond włosy i obawiałam się, że efekt makijażu permanentnego... Aleksandra Polecam!!! (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Gabinet przepiękny. Poziom świadczonych usług... Patrycja Pelen profesjonalizm! (1) W gabinecie Metamorphosis poddalam sie zabiegowi makijazu permanentnego ust.... Polin polecam (1) Odwiedziłam gabinet pani Karoliny z polecenia, koleżanka robiła sobie u niej... Elżbieta Ania z Bydgoszczy (1) Jestem ogromnie zadowolona z jakości usług Pani Karoliny! To właśnie dziś... Ania Kopczyńska