Metamorphosis

Makijaż permanentny

Gdańsk, Ignacego Krasickiego 9/2

Bardzo dobry wybor (1) Dlugo szukalam odpowiedniej linergistki i w koncu udalo mi sie ja znalezc.... Renata Poprawa brwi (1) Poprawialam brwi po innej znanej w trojmiescie pani i w koncu brwi sa takie... Teresa Rewelka (1) Bogata oferta i wysoka jakość świadczonych usług, odprężające wnętrze-... Anija
Polecam serdecznie (1) Polecam serdecznie wykonywane usługi przez Pania Karoline. Jest bardzo... Ola POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego podejścia Pani Karoliny ! Miałam... Magda Emilia - opinia (1) Robiłam brwi i usta. Pełen profesjonalizm!!! Gorąco polecam :))) Emilia Polecam (1) Pania Karoline moge szczerze polecic. Robilam jakis czas temu kreski na... Emilia Poprawka (1) Mialam juz zrobiony makijaz brwi i oczu u innej znanej pani w trojmiescie,... Mirelka Jagoda - opinia (1) Dzięki Pani Karolinie moja twarz nabrała blasku i świeżości. Koleżanki w... Jagoda Makijaz permanentny (1) Chodze od dawna do Pani Karoliny na rzesy (ktore rowniez polecam) i od... Stala klientka makijaż permanentny (1) U Pani Karoliny zrobiłam sobie brwi. Wyglądają idealnie! Najważniejsze, że... Ania Makijaż permanentny brwi (1) Z usług Pani Karoliny korzystałam już dwukrotnie i korzystać będę do śmierci.... Monika Rakoczy Profesjonalnie i Komfortowo (1) Moge tylko oceniac po zachowaniu mojej kobiety, ktora nie moze sie nacieszyc... Stefan Z. Gorąco polecam!!! (1) U Pani Karoliny robiłam kreski górne i dolne. Jestem zachwycona jakością... Justyna POLECAM (1) Robiłam cały makijaż permamentny. Mam lekko powiekszone usta razem z... Nails.lashes Piotrowska Anna rewelacja (1) Polecam Karolinę każdej kobiecie która chce wyglądać ładnie i z klasą.... Kasia