Metamorphosis

Makijaż permanentny

Gdańsk, Ignacego Krasickiego 9/2

POLECAM (1) Po praz kolejny wrociłam z koleżanką do Pani Karolinki :-) . Przemiła i... Ola :-) dobry wybór. (1) Naprawdę bardzo polecam! Po przejściach z inną specjalistką długo szukałam... Aga REWELACJA (1) Moje brwi, choć kształt mają ładny, zawsze były delikatne i mało wyraziste.... Grace
cudnie (1) Witam pragnę się podzielić opinia z wszystkimi którzy dbają o swój wizerunek... Dorota Makijaż permanantny ust z cieniowaniem (1) Byłam na makijażu w styczniu 2014. Po pierwszym zabiegu okazało się, że za... Małgorzata Zadowolona, polecam (1) Długo nie mogłam się zdecydować do kogo iść z moimi marnymi brwiami, aż w... Klientka Super:) (1) Gdybym wiedziala ze tak bedzie wygladalo moje poranne malowanie,... Kasia makijaz pernamentny (1) W prezencie od meza dostalam makijaz permanentny. Przed makijazem mozna... Aneta Poprawienie kresek i brwi (1) Musialam poprawic swoje kreski i brwi po innej pani. Wybralam pania Karoline.... Krystyna Super! (1) Sprezentowałam mojej mamie makijaż permanentny ust i jak ujrzałam efekt po... Kamila Makijaż permanentny (1) Wooow. Tyle moge napisac:) Od kilku dni chodze z lusterkiem i ciagle zerkam... Jagoda klaudia - opinia (1) Karoline znam od ok 2lat, wiem ile kursow skonczyla, ile poswiecila czasu i... klaudia Brwi i usta (1) Pani Karolina poprawiała moje brwi, które źle zrobione przez inną... Anita Makijaż :) (1) Tyle lat meczylam sie ze scierajaca sie kredka z brwi, a rozwiazanie problemu... Agnieszka Gorąco polecam (1) Jeśli robić makijaż permanentny to tylko u pani Karoliny. Naprawdę można jej... Anna Polecam (1) Co tu dużo pisać, tak fajnych efektów się nie spodziewałam. Myślałam że... Joanna Polecam! (1) Bylam u pani Karoliny na konsultacji i od razu po umowilam sie na zabieg.... Ania Serdecznie polecam!!! (1) Jesli robic kreski to tylko u Pani Karoliny. Super efekt. Oczy wyrazne, jakby... Hania Makijaż (1) Oferta bardzo bogata, świetna jakość usług, zmysłowy wystrój wnętrza i... Honorata Usta (1) Moje naturalne usta nie były zbyt ładne - miały nierówny kontur, kolor... Weronika J.