Marta - opinia (1) Pod każdym względem superrrr Najlepsza Ciocia z największym wężem ogrodowym Marta Maria - opinia (1) Serdecznie polecam! Pani Sabinka profesjonalnie zajmuje się zwierzaczkami.... Maria Swietny hotelik dla kotow (1) Jestesmy bardzo zadowoleni z opieki nad nasza kotka. Na pewno jeszcze nie raz... Karolina
Hotel idealny! (1) Niby ideały nie istnieją, ale to miejsce jest naprawdę wyjątkowe. Naszego... "Rodzice" Grosika Bardzo profesjonalny i dobrze prowadzony dom dla Kotów (1) Korzystałam kilkukrotnie z Hotelu Miau - jestem niezmiernie zadowolona z... Madzia Dobre miejsce dla każdego mruczusia! (1) Szczerze polecam hotelik. Mój kocurek polubił to miejsce i zawsze jak... Mariola Gorąco polecam każdemu posiadaczowi kota! (1) Byłam zmuszona nagle wyjechać służbowo a koleżanka poleciła mi MiauHotel.... Hansowa Sław - opinia (1) Właścicielka to dusza kota w ciele człowieka, także futrzaki chodzą tam z... Sław Polecam! (1) Wspaniała opiekunka, szczęśliwe kotełki - czegóż więcej chcieć? :) Anna Super (1) bardzo dobra opieka, kot zadowolony i my też Maciej Bardzo dobry Kotel (1) Nasz kot spędził tam ostatnio dwa tygodnie i byliśmy bardzo zadowoleni (kto... Patrycja profesjonalnie (1) w tym hoteliku były moje dwa kotki,wróciły zadowolone,szczęsliwe,naprawde... Ewelina z pełnym przekonaniem polecam ten hotelik (1) Jestem wraz z moimi 2 kotami stałą klientką Hoteliku, Zawsze jest w nim... Mary4 Lajlepiej w trójmieście (1) Miałam okazje oddawać koty do paru hoteli niem trafiłam na hotel Pani Sabiny.... Kamila HOTEL PO ROZBUDOWIE I REMONCIE (1) SERDECZNIE PAŃSTWA ZAPRASZAM, TERAZ HOTEL LICZY KILKANAŚCIE KOCICH POKOI I... SABINA SKAZA, MIAU HOTEL, FUNDAC profesjonalna opieka za niewysoka cenę (1) Zostawiłam w tym roku koteczkę na tydzień, gdy wyjeżdżałam na wakacje. Panie... Lidia Rewelacja (1) mam 2 koty z czego jedna to "sierota" ;) Zostawiajac koty w tym hotelu wiem... agonis Nie ma jak u (kociej) mamy ;-) (1) Miałam okazję korzystać z kociego hoteliku i wrażenia mam jak najbardziej... Elżbieta Kotka Dorotka (1) Sabina Skaza, właścicielka hoteliku, zgodziła się przyjąć do siebie bezdomną... Dorota Hołub Polecam!!!! (1) Jestem stałą klientką hoteliku i jestem bardzo zadowolona. Opieka nad kotkami... Karo