Miladent

Stomatolodzy

Gdańsk, Rajska 1/5C/D

Pacjent (1) Polecam w 100%.Moje leczenie ortodontyczne zakończyło się spektakularnym... Pacjent Leczenie Ortodontyczne (1) Będąc kilkuletnią pacjentką firmy Miladent, zdecydowałam się na aparat stały,... pacjentka Polecam (1) Ostatnio leczono mi zęba kanałowo, bez bólu, bez stresu! Profesjonalna... Klaudia
Polecam- od lat jestem pacjentką (1) Nie wiem skąd takie krytyczne komentarze. Wiadomo, że nie ma idealnych ludzi... Klientka Odradzam (1) Umawiając sie na konkretna godzine jeszcze nigdy nie zdarzyło sie nie czekać.... Kobieta Polecam kilnikę stomatologiczną Miladent! (1) Bardzo miły personel, który dba o to, żeby pacjent czuł komfort zarówno... Ilona Dr Piotr Lenarczyk (6) Polecam złote ręce, od ponad roku chodzenie do dentysty już mnie nie stresuje... Beata :) Opinia (1) Po zrobieniu bardzo małej blomby, po wielu godzinach jest ból i utrzymuje... Eugeniusz Nie! (1) Mega hejt. Będąc umówiona na konkretną godzinę czekałam ponad 50 min w... Paulina Mój ulubiony doktor - Piotr Lenartowicz (1) Dzisiaj pierwszy raz skorzystałam z usług w tej przychodni i odniosłam same... Beti Żenada, żeby takie asystentki z ludźmi pracowały!!! (1) Odkąd jestem pacjentką na ul. Matemblewskiej, po prostu oczom nie wierzę od... Agnieszka Polecam dr Piotra Learczyka (1) Z usług doktora Piotra korzystam już od jakiegoś czasu i polecam innym... pacjent Polecam! (1) Korzystam z usług Miladentu i jestem bardzo zadowolona. Dr Lenarczyk jest... M. Polecam (1) Jestem pacjentem przychodni na Rajskiej od ponad roku. Jestem bardzo... Filip dr.Skalski -najmilszy i najlepszy (1) Do przychodni Miladent należę od niedawna i muszę powiedzieć że jestem pełna... Małgosia super przychodnia (1) Pierwszy raz trafiłam do Miladentu z wielkim bólem zęba,gdzie została mi... zadowolona Polecam!! (1) Kanałówka przeprowadzona bezboleśnie. Super podejście do pacjenta. Miła... Marta Nie polecam (1) Nie, nie i jeszcze raz nie. Do Miladent chodziłam minimum 6 lat i miałam... Inneva Brak słów.. (1) Zgłosiłam się do Miladentu w celu zaplombowania zęba. Jak stwierdził Pan... Weronika NAJEPSZA PRZYCHODNIA (1) Szczerze polecam, bylam juz w wielu przychodniach dentystycznych i Miladent... Anka