Miladent

Stomatolodzy

Gdańsk, Rajska 1/5C/D

Nie polecam (3) Byłam z dzieckiem u Pani dr.Krzesińskiej zero podejścia do dzieci Pani dr... wiktoria Dr Burdach (1) Cóż więcej dodać... Profesjonalista. I taaaaaki SYMPATYCZNY .. ;) E. Polecam! (1) Bardzo polecam przychodnię wszystkim zainteresowanym leczeniem zębów i nie... pacjen przychodni
świetna klinika - świetny personel (1) powiem tak: takiej atmosfery w klinice nigdy nie widziałam. Nie wiem jak u... Kasia Super Dentysta! (1) Leczyłem się u wielu dentystów jednak prawdziwym stomatologiem mogę nazwać... Daniel czy znacie jana skalskiego (1) witam czy znacie jana skalskeigo jaki jest ile ma lat? ide do niego w piatek... ada Serdecznie polecam usługi dr z Miladentu. (1) Z całą pewnością stwierdzam, że lekarze pracujący w Miladent przy ul.... Ania miladent rajska (1) co sądzicie o dentystach w Miladent na ul. Rajskiej? mam zamiar sie tam... choryyyyy REWELACJA ! (1) Fantastyczna obsługa,lekarze zawsze wprowadzają miłą atmosferę rozmową co... Joker Miło i profesjonalnie (1) Bardzo konkretna i profesjonalna obsługa. Nie naciągają klientów na leczenie,... Goooo Polecam do trudnych przypadków chirurgicznych!!!! (2) Polecam do wyrywania, dłutowania i innch, nawet trudnych zębów Doktora... Pacjentka p (1) .p p.Zedler i p.Igor to najlepsi dentysci na jakich trafiłam. dentysta... AGNIESZKA szukam dalej dobrego stomatologa - opinia (1) Miło i przyjemnie - fakt. Zagraniczny klient ma pierwszestwo - mimo ustalonej... szukam dalej dobrego stomatologa leczenie (1) P.Igor jest superowym dentysta wszystko zawsze przebiega fachowo i z żartem.... domcia leczenie (1) Doktor igor jest bardzo miły kontaktowy i profesjonalny. Jest inni niz inni... Klient miladenta leczenie (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości świadczonych usług przez pracujacego tam... Monia. plombowanie (1) szybko, łatwo i przyjemnie. Nic nie bolało. Doktor Igor jest bardzo... zadowolona pacjentka Wyrywanie (1) Miałam wyrywanego zeba przez p.Igora po wyrwaniu miesiac z bolu nie moglam... osoba dłutowanie ósemek (1) miesiąc temu miałem usuwaną już drugą zatrzymaną dolną 8, wszystko poszło po... m