Miladent

Stomatolodzy

Gdańsk, Rajska 1/5C/D

Super (1) Polecam wszystkim MIladent ja korzystałem w pana Kacpra i wszystko oki... kg Najlepszy gabinet w trójmieście i nie tylko! (1) Jakiś czas temu postanowiłam poprawić sobie uśmiech i w tym celu udałam się... zadowolona Najlepszy gabinet w trójmieście (1) Jestem bardzo zadowolony z usług gabinetu Miladent. Profesjonalna... Radek
polecam (1) Jestem pacjentką Miladentu od jakiego czasu- gydż moja przychodnia nie ma już... kamila Zdegustowana - opinia (1) Dwa dni temu, po ponad 2 tyg oczekiwania, mąż wybrał się do pożal się Boże... Zdegustowana Zawiedziona (1) Pilnie były do zrobienia koronki więc surfując po internecie wybrałam w końcu... Pacjent Super (1) Szczerze polecam Miladent, a w szczególności dr Roberta Burdacha. Przychodnię... Ania Sympatycznie i profesjonalnie (1) Trafiłam do Miladent przypadkiem bo zależało mi na szybkim wyleczeniu zęba,... Wioleta Danuta - opinia (1) Profesjonalna obsługa, personel zawsze uśmiechnięty,kulturalny, gabinet... Danuta Dr.Maciej Krzesiński (2) Profesjonalista ,bardzo miły,polecam wszystkim... jestem zadowolona z usługi :) danuta FUSZERA! (3) Totalny brak profesjonalizmu, pan odwala fuszere.W czasie leczenia rozmawia... Hania NFZ i Miladent totalna porażka (2) Jeśli myślisz że będziesz miał dobrze zrobione zęby na NFZ w Miladencie na... mika Dobry Protetyk (2) Miałam już dwie protezy - niestety żadna z nich nie zdała egzaminu. Jedna z... Zofia Miladent Ceny (1) Jak cenowo wygląda w tej przychodni? Jest gdzieś w internecie dostępny cennik? ~k Nola - opinia (1) Przychodnia godna polecenia. Pierwszy raz trafiłam do niej jakieś 1,5 roku... Nola Gosia - opinia (1) Zdecydowanie polecam ten gabinet! Gosia Polecam (1) Dziś miałam wyrywaną 8, uparty był ten mój ząb i trochę się musiał pan... Aneta p. Zedler (3) Korzystałam z usługi chirurga p. Zedlera. Boski chirurg! Konkretny -... Magda Polecam wszystkim! (1) Wyróżniam pomoc dentystyczną- Wioletta D., wręcz-" czasoumilacz". Nawet... klient POLECAM!!! (1) Najlepsi dentyści na świecie, boję się dentystów jak ognia, a raczej bałam... polecam