Miladent

Stomatolodzy

Gdańsk, Rajska 1/5C/D

Ja - opinia (1) Prof. Adam Zedler jest miłym człowiekiem i profesjonalnym chirurgiem ì... Ja Magdalena P - opinia (1) Najgorszy dentysta u jakiego byłam, to Piotr Lenarczyk, gdybym wiedziała... Magdalena P E.W - opinia (1) Niestety muszę zgodzić się z opiniami tutaj , w maju minie 3 lata jak nosze... E.W
Ortodonta tragedia - opinia (1) Od trzech lat noszę aparat ortodontyczny zakładany w tym gabinecie i... Ortodonta tragedia Nie polecam - opinia (2) Odradzam zakładania aparatu ortodontycznego w tej klinice. Miałam bardzo małą... Nie polecam Agata - opinia (2) Miałam bardzo małą wadę, aparat miałam nosić do 2 lat. Jestem załamana.... Agata Mar Ka - opinia (2) Totalna porażka. Ponad 3 lata temu zdecydowałam się na założenie aparatu... Mar Ka Klient przychodni - opinia (1) Niestety, ale podobnie jak moje poprzeniczki jestem zawiedziona usługami... Klient przychodni pacjent (2) chirurgia jak dla mnie porazka, personel bardzo niezyczliwy i nieprofesjonalny “ pacjent Brak odpowiedzialności za realizację usług (1) Największym skandalem fakt, iż realizując świadczenie w klinice Miladent i... Grażyna Chirurgia mistrzostwo świata (1) Z całego serca polecam chirurgie na rajskiej w Gdańsku, miła obsługa jakość... Nata Plombowanie zęba (1) Nie polecam, miałem zakładane wypełnienie w zębie i następnego dnia plomba... Pacjent Super polecam wszystkim (1) Dr Zedler, mistrz chirurgii Zosis Nie zawiodłem się (1) Bardzo kompetentna i sympatyczna kadra, profesjonalne podejście do pacjenta. Rafał poleacam polecam (1) miła obsługa od rejestracji po gabinet, polecam dr Skalskiego, jedyny mały... Zdzisław Implanty (1) Dr Skalski, pełen profesjonalizm ,bardzo dobry specjalista. Polecam.... Róża Super (1) Z dzieckiem ,ból ,bez kolejki ,jak na brak zapisu czas oczekiwania ok. Bardzo... ewatryb@wp.pl Polecam (1) Bardzo dobra obsługa i cały personel sympatyczny. Czas oczekiwania na wizytę... Tomek nie polecam (1) Poszłam na bezpłatne badanie kontrolne, żeby dowiedzieć się, co muszę zrobić,... Marta Zdecydowanie odradzam! (1) Po dwóch nieprzespanych nocach byłem zmuszony wybrać się do stomatologa w... Rafał