adam - ocena (1) transport sprzętu na Jarmark wzorowy i co ważne punktualnie dla mnie 6 z + adam Ania - ocena (1) wszystko ok , po raz kolejny transportowałam meble ze sklepu nie szukam... Ania Krzysiek - ocena (1) wszystko było OK Krzysiek
Iwona - ocena (1) Jestem zadowolona z usługi , wykonana profesjonalnie i rzetelnie. Napewno... Iwona Mirek - ocena (1) witam współpracuję z Panem Januszem od lat i naprawdę ma pojęcie o... Mirek Wiesiek - ocena (1) Było wszystko ok Wiesiek Olaf - ocena (1) Usługa wykonana bardzo szybko i sprawnie. Polecam każdemu! Olaf Basia - ocena (1) Bardzo sprawnie, szybko, bezawaryjnie. Świetny kontakt. Polecam. Z panem... Basia Paweł - ocena (1) Bardzo fachowa obsługa.Wszystko przebiega sprawnie.No i kulturalny właściciel... Paweł Ryszard - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi i napewno polecę znajomym .Pan... Ryszard Paulina - ocena (1) Sprawna, profesjonalna obsługa, na pewno skorzystam ponownie :) Paulina Marzena - ocena (1) Solidny uczciwy pomocny. Polecam Marzena Oleg - ocena (1) Wszystko sprawnie Oleg Kinga - ocena (1) Usługa wykonana w pełni profesjonalnie, sprawnie z dbałością w pełni polecam Kinga Eliza - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług, panowie bardzo pomocni, przemili i uwinęli... Eliza IDA - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi, Pan Janusz wykazał się wysokim... IDA Patryk - ocena (1) Szczerze polecam firmę MiniTrans jako przewoźnika do przeprowadzek... Patryk Barbara - ocena (1) Jak zawsze jestem bardzo zadowolona z usług. Sprawny kontakt i elastyczność... Barbara Irena i Jadzia - ocena (1) Pan Janusz wraz ze swoim zespołem był po prostu wspaniały - profesjonalny,... Irena i Jadzia Irena - ocena (1) Witam , chciałam podziękować za szybką i sprawna pracę w przeprowadzce... Irena