ANNA - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Super kontakt z Panem Januszem, wszystko przebiegło... ANNA Jadwiga - ocena (1) przeprowadzka biura wszystko OK Jadwiga Monia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ,na pewno polecę Pana Janusza znajomym. Polecam... Monia
adam - ocena (1) cena przystępna , na czas , kontakt z Panem Januszem OK zawsze odbiera... adam Ida - ocena (1) Chciałbym polecić p.Janusza bardzo zależało mi na czasie w przewiezieniu... Ida BEATA - ocena (1) polecam ,usługa wykonana sprawnie , szybko , sumiennie , pan bardzo... BEATA agnieszka - ocena (1) transport eksponatów - punktualność na 6 - zabezpieczenie na 6 -... agnieszka sławek - ocena (1) co tu dużo gadać znają się na robocie . sławek Marek - ocena (1) Szybko, sprawnie - a przy okazji bardzo uprzejmie. Polecam Marek Piotr - ocena (1) przeprowadzka biura na 6 z plusem Piotr adam - ocena (1) transport sprzętu na Jarmark wzorowy i co ważne punktualnie dla mnie 6 z + adam Ania - ocena (1) wszystko ok , po raz kolejny transportowałam meble ze sklepu nie szukam... Ania Krzysiek - ocena (1) wszystko było OK Krzysiek Iwona - ocena (1) Jestem zadowolona z usługi , wykonana profesjonalnie i rzetelnie. Napewno... Iwona Mirek - ocena (1) witam współpracuję z Panem Januszem od lat i naprawdę ma pojęcie o... Mirek Wiesiek - ocena (1) Było wszystko ok Wiesiek Olaf - ocena (1) Usługa wykonana bardzo szybko i sprawnie. Polecam każdemu! Olaf Basia - ocena (1) Bardzo sprawnie, szybko, bezawaryjnie. Świetny kontakt. Polecam. Z panem... Basia Paweł - ocena (1) Bardzo fachowa obsługa.Wszystko przebiega sprawnie.No i kulturalny właściciel... Paweł Ryszard - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi i napewno polecę znajomym .Pan... Ryszard