Łukasz - opinia (1) Kolejny raz skorzystałem z usługi p.Janusza i tak jak wcześniej jakość... Łukasz Ania - opinia (1) Bardzo uprzejma obsługa już na starcie przy pierwszym wykonanym telefonie. Po... Ania Tomek - opinia (1) Pan Janusz od lat solidna firma. No i auto z windą robi robotę Tomek
danuta - opinia (1) Polecam! Szybki, sprawny transport, wszystko tak jak było uzgodnione.... danuta Kasia - opinia (1) Firma godna polecenia !!!! Kompleksowa obsługa ,bez przekładania terminów i... Kasia Rafał - opinia (1) Miałem bardzo mało czasu na zorganizowanie transportu, ale kontakt z Panem... Rafał marek i rafał - opinia (1) WITAM chcieliśmy bardzo podziękować p.januszowi było potrzebne auto z windą... marek i rafał Ewa - opinia (1) Bardzo polecam !! Panowie profesjonalni, punktualni, pomocni i bardzo... Ewa Irena - opinia (1) Witam Chciałam Panu Januszowi bardzo podziękować i polecić .Pan wykonał... Irena Marian - opinia (1) Bardzo miło i szybko. Serdecznie polecam usługi tego Pana. Widać długoletnie... Marian Miłosz i Irmina - opinia (1) pan janusz bardzo miły, rzetelny,słowny i zna się na rzeczy,polecimy znajomym... Miłosz i Irmina Kasia - opinia (1) Jak zwykle niezawodny :) terminowo, sprawnie oraz w przystępnej cenie :) Kasia Serdecznie polecam (1) Skorzystałam z usług firmy ze względu na potrzebę przewiezienia kanapy.... Zuzanna przeprowadzka (1) przeprowadzka poszła bardzo sprawnie choć miałam kilka przedmiotów... Monia przeprowadzka sprzętu wartościowego i delikatnego (1) Przewoziłam dzisiaj wartościowy, delikatny sprzęt. Przewoźnik bardzo... Aneta Harasimiuk transport-przewóz (1) Bardzo jestem zadowolony z firmy transportowej Mini Trans szybko ,bez... Maryś Jolanta - opinia (1) Znalazłam to czego szukałam: szybko, solidnie i tanio. Polecam Mini Trans. Jolanta Gorąco polecam (1) Miałam przyjemność skorzystać z usług firmy wczoraj. Kontakt bardzo... Agnieszka Kwiatkowska transport (1) bardzo polecam pana ,jest sumienny i odpowiedzialny za rzeczy bądz towar... irena