Olaf - ocena (1) Usługa wykonana bardzo szybko i sprawnie. Polecam każdemu! Olaf Basia - ocena (1) Bardzo sprawnie, szybko, bezawaryjnie. Świetny kontakt. Polecam. Z panem... Basia Paweł - ocena (1) Bardzo fachowa obsługa.Wszystko przebiega sprawnie.No i kulturalny właściciel... Paweł
Ryszard - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi i napewno polecę znajomym .Pan... Ryszard Paulina - ocena (1) Sprawna, profesjonalna obsługa, na pewno skorzystam ponownie :) Paulina Marzena - ocena (1) Solidny uczciwy pomocny. Polecam Marzena Oleg - ocena (1) Wszystko sprawnie Oleg Kinga - ocena (1) Usługa wykonana w pełni profesjonalnie, sprawnie z dbałością w pełni polecam Kinga Eliza - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług, panowie bardzo pomocni, przemili i uwinęli... Eliza IDA - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi, Pan Janusz wykazał się wysokim... IDA Patryk - ocena (1) Szczerze polecam firmę MiniTrans jako przewoźnika do przeprowadzek... Patryk Barbara - ocena (1) Jak zawsze jestem bardzo zadowolona z usług. Sprawny kontakt i elastyczność... Barbara Irena i Jadzia - ocena (1) Pan Janusz wraz ze swoim zespołem był po prostu wspaniały - profesjonalny,... Irena i Jadzia Irena - ocena (1) Witam , chciałam podziękować za szybką i sprawna pracę w przeprowadzce... Irena Adam - ocena (1) Bardzo dobry kontakt z kierowcą punktualnie i na czas przeprowadzka Adam Adrian - ocena (1) Bardzo dobry kontakt z kierowcą. Pan bardzo sympatyczny punktualny na czas... Adrian Bogdana - ocena (1) Polecam z całego serca Szybko i sprawnie Bogdana Agnieszka - ocena (1) Bardzo profesjonalny, szybki transport. Pan dba o powierzine meble,... Agnieszka Piotr - opinia (1) Profesjonalnie i sympatycznie, polecam. Piotr Łukasz - opinia (1) Szczerze mogę polecić pana janusza - punktualny, szybki, profesjonalny,... Łukasz