Adam - ocena (1) Bardzo dobry kontakt z kierowcą punktualnie i na czas przeprowadzka Adam Adrian - ocena (1) Bardzo dobry kontakt z kierowcą. Pan bardzo sympatyczny punktualny na czas... Adrian Bogdana - ocena (1) Polecam z całego serca Szybko i sprawnie Bogdana
Agnieszka - ocena (1) Bardzo profesjonalny, szybki transport. Pan dba o powierzine meble,... Agnieszka Piotr - opinia (1) Profesjonalnie i sympatycznie, polecam. Piotr Łukasz - opinia (1) Szczerze mogę polecić pana janusza - punktualny, szybki, profesjonalny,... Łukasz Monika - opinia (1) Witam bardzo dziękuję panu januszowi za usługę i będę na pewno korzystać z... Monika Adam - opinia (1) Na Panu Januszu można polegać jak na Zawiszy. Zawsze ma konkurencyjną ofertę... Adam Michal - opinia (1) Sprawnie, tanio i solidnie, polecam każdemu Michal Mariusz - opinia (1) Bardzo miło, bezproblemowo i bezpiecznie zrealizowany transport- polecam Mariusz Wojtek - opinia (1) Pan Janusz podchodzi elastycznie do potrzeb klienta. Pomocny. Polecam. Wojtek Joanna - opinia (1) Jesteśmy b zadowoleni z usług Mini Trans. Transport kanapy z wniesieniem... Joanna Michał - opinia (1) Bardzo profesjonalna i szybka obsługa. Gorąco polecam Michał Piotr - opinia (1) Wszystko super, duża dbałość o transportowane rzeczy. Serdecznie polecam. Piotr Sylwia - opinia (1) Świetna współpraca, nie można nic zarzucić. Punktualność, ostrożność i przede... Sylwia Bożena - opinia (1) Polecam, szybko i sprawnie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Bożena Aleksander - opinia (1) Pan Janusz pełen profesjonalizm, polecam wszystkim. Aleksander Magdalena - opinia (1) Świetna, konkretna firma, polecam Magdalena Konrad W. - opinia (1) Super kontakt, profesjonalna obsługa. Serdecznie polecam. Konrad W. Łukasz - opinia (1) Kolejny raz skorzystałem z usługi p.Janusza i tak jak wcześniej jakość... Łukasz