Młode Pary 2013 (część 10)

MARZEC
31.03. ~olusia3472, Agata, Ślub: ? , Wesele: ? , Orkiestra: Krzysztof Krawczyk Band, Fotograf i Kamerzysta: Avmedia, Fryzura: Ola Czerwińska, Makijaż: Ela Skoczeń, Bukiety i dekoracje kwiatowe: Centrum Ślubu i Dekoracji, Suknia Farage

KWIECIEŃ
06.04. ~ Tinker Bell, Kościół Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywie,
13.04 ~ann - Ania i Sebastian, ślub odbędzie się poza Gdańskiem ;), kościół: Klasztor oo. Franciszkanów Brodnica, wesele: Zajazd Cykada w Jajkowie, orkiestra: Music Express, Kamerzysta, Fotograf: Foto - Video Florkiewicz Brodnica
13.04 ~Evelcia - Ewelina i Daniel, ślub: Kościół Świętego Michała Archanioła w Kiełpinie, sala: Gospodarstwo Rychertów w Kiełpinie, zespół: Avinion, fotograf: Andrzej Sip, makijaż i fryzura: siostra (fryzjerka)
13.04. ~RheaS - Rhea i DonIgi,
27.04 ~Marcelinka - Marta & Rafał, ślub: Kościół WNMP we Władysławowie, wesele: sala Jantar w Pucku, orkiestra: Octawa, fotograf: Paweł Dmochewicz
27.04. ~karmin - Karola i Mario, ślub: Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku,
27.04. ~Ania - Ania i Darek, ślub: kościół św. Jakuba Gdańsk-Oliwa, wesele - Ośrodek Wypoczynkowy Gdynia
27.04. ~rdw, ślub poza Trójmiastem

MAJ
02.05. ~lulka157 - L&S, Kościół - Matemblewo, sala - Wyczechowo, zespół BEST, foto-video Studio BEST, makijaż Magda Purchla
03.05. ~Mariolka - Mariola i Grzegorz, ślub: Parafia Chrystusa Zbawiciela - Gdańsk Osowa, Wesele: Dwór Kaszubski Magnat - Bojano; Oprawa muzyczna: Brygada S - Tomasz Pawlak.
04.05. ~Olla1 Kościół Św. Mikołaj ,wesele: Hotel Faltom, Dj Lech Radziun, Foto: blekitne.com, makijaż: Agnieszka Jarzębek http://www.maxwizaz.pl/, fryzura: Aleksandra Czerwińska http://www.alexevents.pl,
17.05 ~Pola - ... i ...Restauracja jest {?} Dj jest {?}, foto {?}
18.05. ~ zmyslnamietny - Dorota & Grzegorz, ślub: USC, wesele: Stara Wędzarnia Sobieszewo, DJ - przyjaciel, Make up sama, Fryzura przyjaciółka
18.05. ~ Susanna - A. & J. - Kościół: Matemblewo, Restauracja Eureka, Makijaż - Anna Kardzis, Fryzura - Aleksandra Czerwińska , Dekoracje i kwiaty - Monika Dybała
24.05. ~CzekoladowaPralinka, Ewelina i Bolek, Kościół: Parafia Matki Bożej Saletyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Gniecki w Przejazdowie, Orkiestra Zespół Best, Fotograf Studio Best, Cukiernia Wenta z Wejherowa
25.05. ~Latte - Agnieszka i Maciek, Ślub: Klasztor Św.Anny Wejherowo, Wesele: Murat Reda, DJ Lech Radziun, fotograf:foto-off
25.05 ~k_karolina - Karolina i Piotr, Ślub: Kościół bł E. Bojanowskiego w Rumi, Wesele: Hotel Faltom,
25.05. ~Weronika,

CZERWIEC
01.06 ~Cheryl- A&K, Ślub: Kościół w Bolszewie, Wesele: sala "Amelia" w Zelewie, zespół "Odeon", fotograf: Radomir, kamerzysta: multimedia360
01.06. ~Dorota1985 Dorota + Michał, Ślub: Parafia Podwyższenia Krzyża Świętego w Gdańsku Chełmie, wesele: Lukullus
01.06. ~Tysia - Justyna i Piotr, ślub: USC Tczew, Wesele: Restauracja Hacjenda w Tczewie, DJ: DJ Siwwy, Fotograf: Foto Ars.
08.06. ~ patunia1990 - Kamil i Patrycja, Kościół: w Redzie Św. Antoniego, Wesele: Czardasz Luzino, Zespół: Kapela Muzycznego Niepokoju, Fotograf: Fotogrupa, fryzura, paznokcie, makijaż: koleżanka
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ślub: parafia p.w. Św. Franciszka z Asyżu, Wesele: Ośrodek Alga Sztutowo, Fotograf: Marcin Siemiątkowski, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie:ja osobiście, Fryzura: Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Mlodej (suknia,ponczochy,bielizna,podwiazka zakupione w Irlandii Północnej)
08.06. ~Bobikowa - Olka i Grzegorz, Kościół : Parafia Matki Bożej Saletyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Drywa Dworek, DJ: DJ Cozy, Foto: koleżanka,
08.06. ~viki27 - Joanna i Dawid, ślub: Kościół Najświętszego Serca Pana Jezusa w Stegnie, oprawa muzyczna Pani Karolina z zespołu"na niby", wesele- Ośrodek wypoczynkowy "BAŁTYK" Stegna, fotograf - inre Żukowo
08.06 ~Ola - Ola i Piotrek, ślub: Kościół Św. Bernarda w Sopocie, wesele: Restauracja Riwiera w Gdyni
14.06. ~etusia, Aneta i Krzysztof Ślub: Kościółw Św. Rodziny na Stogach, Wesele: Gospoda Gdańska,
15.06. Kasia i Adaś, Ślub: Kościół Św. Brata Alberta w Gdańsku. Wesele: sala Orchidea, Zespół Party
15.06. ~olaaa - Ola i Adam, ślub: Kościół parafialny Świętego Andrzeja Apostoła w Garczynie, sala: dwór Bajbuza w Garczynie, orkiestra: RHO, Fotograf: Piotr Połoczański, suknia: Agora 12-28 z Langorii
15.06. ~MonisxD - Monika i Arek,Ślub: Kościół pw Najświętszego Serca Jezusowego w Gdańsku Wrzeszczu, Wesele: Restauracja Hacjenda, Dj Fred, Fotograf P. Kamil Helmin z Koronowa, Suknia: salon "Beauty" w Gdańsku Wrzeszczu, Fryzura: ciocia
15.06. ~agulaaa - Aga i Marcin, ślub: parafia św.Józefa w Tczewie, wesele: restauracja "Piaskowa" Tczew, zespół: LEPSI, fotograf: fotogrupa, kamera: hp video studio,
22.06. ~Freya - Kamila i Olaf, Kościół św. Trójcy w Gdańsku, sala bankietowa Elipsa w Stężycy, film: Bergman Studio, fotograf: Krzysztof Ziętarski, wizaż: Anna Stykała, fryzura: Aleksandra Czerwińska, oprawa muzyczna: Tomasz Pawlak & Alan Pastewski
29.06. ~h&m - Hania i Mateusz, Kościół w Baninie, sala Orfeusz w Kłosowie, Kamerzysta i fotograf: Kościerzyna "LOKO", orkiestra: "MARINEZ" z Gościcina

LIPIEC
06.07 ~P&Ł - Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect
06.07. ~nela10 Nela i Mati, Ślub: ? , Wesele: Hotel Drywa w miejscowości Dworek, Zespół Tequila Band z Kwidzyna, Fotograf Fotogrupa, kamerzysta z Grupy Obiektywni
06.07. ~PatusiQ Patrycja i Mateusz, Ślub: Parafia św.Kazimierza Gdańsk, Wesele: Sala "Pod Łabędziem"w Gdańsku Kiełpinie
12.07. ~klaudia-cha Klaudia i Jan, Ślub: ?, Wesele: ?, Fotograf: ?, Dj: ?
13.07 ~11 - Karolina i Paweł, Kościół Sw. Stanisława
13.07. ~nea86 - Agnieszka i Łukasz, Parafia Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu, sala Filip w Osłoninie, Dj Limahl, fotograf: Fotoinlove
13.07. ~Madziaaa
20.07. ~Siulowa7 Joanna i Adam, Ślub: Parafia św. Rodziny Gdańsk-Stogi, Wesele: Pod Lipami, sala zielona, Zespół megaphone, Kamerzysta: Mirosław Szyca, Fotografia: Meronk Studio Fotografia, oprawa muzyczna: Inspirum
20.07. ~margolcia24 - Karola i Paweł,ślub: kościół św. Stanisława i Małgorzaty, Wesel: Restauracja Kameralna, DJ Kris;
27.07. ~ takaona, Kościół w Sianowie, Wesele: sala Wichrowe Wzgórze Chmielno, Fotograf: Fotolinea,
27.07. ~Marta, Marta i Jacek, Ślub: Kościół św Doroty z Mątów, Wesele: Sala w Wyczechowie, zespół Agat (p. Krzysztof Chyła), makijaż prawdopodobnie Dagmara Ś.
27.07. ~Alicja_Damian, Ślub: Kościół Chrystusa Króla w Wejherowie, Wesele: Oycowa Zagroda w Gowinie, Zespół "Damnio"

SIERPIEŃ
03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, Ślub: Parafia św. Rodziny Gdańsk-Stogi , sala Japońska Łęgowo, fotograf: Maziarz, kamerzysta: Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime
03.08. ~agadam Agata i Adam, Ślub w plenerze przy Sali weselnej Trzy Dęby , fotograf- fotoinlove, wodzirej Merlin
03.08. ~chaton - Asia i Piotr, Ślub: Kościół Św. Franciszka z Asyżu-Emaus Gdańsk; Wesele Wanoga Chwaszczyno, fotograf Fotoinlove, orkiestra: Fides z Żukowa
10.08. ~Jun87 - Agata i Mateusz, parafia Niepokalanego Serca Maryi w Gdynia, sala Filip w Osłoninie, zespół Jak's Band, foto + video Grupa Obiektywni, zespół w kościele Mathetai
10.08. ~Darulcia - Daria i Marek kościół Św.Brata Alberta , Wesele Orchidea, Orkiestra: Hevelius
10.08. ~maptus - M & J, kościół Cystersów Oliwa, Hotel Otomin, zespół REMANENT, hp.video-foto-studio.pl,
15.08. ~salabama - Ola i Paweł, ślub w WNMP w Żukowie, wesele w dworze Magnat w Bojanie, kapela: Jurek Band, fotograf i kamerzysta: studiogregor
16.08. ~Rudi, Kościół Św. Ignacego ul.Brzegi w Gdańsku, Sala bankietowa w Lublewie, DJ M. Józefowicz,
17.08. ~ gabi1, Ślub w parafii Św. Jadwigi w Bojanie, wesele w Dworze Magnat w Bojanie, zespół Best, foto-video StudioBest, makijaz Anna Kardzis, fryzjerka Aleksandra Czerwińska, dekoracje Glorioza, suknia ElizabethPassion.
17.08. ~kijanka - Kinga i Bartek, ślub: Gdynia; Babie Doły; Wesele: Restauracja GOSIA, Kielno; Zespół: Zespół muzyczny z Pucka (para z Programu w TVN "Droga do Gwiazd")
24.08. ~kruszynka24, Ślub: Kościól św. Maksymiliana na Wzgórzu, Wesele: Restauracja Rewa, Zespół: 5 przesympatycznych panów;) Foto i kamera: naszestudio.pl
24.08. ~annaoj Ślub: Kościół w Wąglikowicach, Wesele: sala Osada Grzybowski Młyn w Grzybowskim Młynie za Kościerzyną, dj Adam z Kartuz, kamerzysta Zbyszek Kowalke i fotograf Piotr Mielewczyk z Gda.
31.08 ~aniaa88 - Ania i Paweł :),ślub: Kościół Garnizonowy w Gdyni
31.08 ~darlonek - Daria i Karol, ślub: Kościół Podwyższenia Krzyża Świętego w Pruszczu Gdańskim, wesele: Zajazd Jawor, oprawa muzyczna: Dj Gucio

WRZESIEŃ
07.09. ~Iwcia - Iwona i Jakub , ślub: kościół parafialny św. Piotra i Pawła w Chmielnie . wesele: sala Wichrowe Wzgórza w Chmielnie,
07.09. ~madziafi - Magda i Maciek, ślub: Kościół Bożego Ciała, wesele: Złoty Staw, zespół: Concord
07.09. ~Ptaszonka Ślub: Kościół św. Józefa w Gdyni, Wesele: Sala Biancas w Kosakowie
13.09. ~kamira, Ślub: Kościół w Cedrach Wielkich, Wesele: Cedrowy Dworek, fotograf: Fotogrupa, Fryzjer, kwiaty: świadkowa
13.09. ~Oli_AG, Ola i Michał, Ślub: Św. Pawła Apostoła Gdynia Pogórze Górne, Wesele: BIANCAS Kamera: VideoLaser , Kosemtyka: YourHeven , Dj Pan Jacek,
14.09. ~Nikusia86 - Weronika i Adam, Ślub: Parafia Świętej Trójcy na Dąbrowie, wesele: Kas Catering, DJ i Wodzirej Fabryka uśmiechu, fotograf: FotoGrupa, makijaż Anna Kardzis, Sukienka: salon"Agnes"
14.09. ~kika_ja, Wesele: Dworek Gościnny, Dj Eros
14.09. ~Sylwu - Sylwia i Tomek, ślub: kościół parafialny NMP Królowej Polski (Kolegiata Gdyńska), sala weselna: dom bankietowy Grinholc (Rumia), zespół: Coemi, fotograf: Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl/index.php, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video
21.09. ~Mika008 Monika i Mariusz, Ślub: Kościół Św. Ap. Piotra i Pawła w Pucku, wesele: VIS Jastrzębia Góra, Zespół: Manijoce, Fotograf: Anna Kudra, Kamera: Kamil Olszowy - Grupa Obiektywni, Obrączki: Nord Gold Władysławowo
21.09. ~mala1987 - Małgorzata i Krzysztof: ślub kościół Chrystusa Króla, sala weselna w Nowym Dworze Wejherowskim, muzyka: Dj Eros, Fotograf: Aleksandra Kwidzińska http://www.ak-slubnie.blogspot.com
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia ślubna : Salon sukien ślubnych Joanna Wejherowo
28.09. ~Liliput - Lidka i Robert, Ślub: Kościół Św. Antoniego w Karwii, Wesele: "Marmas" Jastrzębia Góra, zespół: Zespół: Krzysztof Krawczyk Band, Fotograf: Tdc Photography, Fryzura: Ciocia(Fryzjerka)
28.09. ~madlen83 - Magda i Michał: Folwark Dajak
28.09. ~agat_120 - Agata i Damian, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, zespół Remanent +na poprawinach Allabama, fotograf i kamerzysta: J&R Foto-Video
28.09. ~Karola88 - Karolina i Radek, ślub: Kościół św. Krzyża (Gdańsk, ul. Mickiewicza), wesele: Pod Aniołem, zespół: Allabama, fotograf Fotodem
Wrzesień ~Indygo, ślub: Kościół Św. Jana w Gdańsku, wesele: Tłusta Kaczka Gdynia, Fotograf Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl, makijaż: Różany Ogród http://rozany-ogrod.com/o-mnie.html , znajomy Dj
Wrzesień - little_me - Starogard Gdański,

PAŹDZIERNIK
05.10. ~ BeataI-J Ślub: Kościół w Strzebielinie, Wesele w Hotelu Czardasz w Luzinie
12.10. ~ shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video http://www.sartv.com.pl/, makijaż: Dorota Lipińska http://studio-lipinska.pl/ , fotograf: Fotoinlove.pl
26.10. ~Martinka2013 - Martyna i Oliver, fotografia: http://www.fotoinlove.pl , wesele Hotel Atena
26.10. ~Czachulka - Natalia i Arek, ślub: kościół w Wiślinie, wesele Cedrowy Dworek, zespół Concord
26.10. ~maniek-ma ślub: w Parafii Św. Wojciecha i Brata Alberta w Miechucinie, wesele: w Żabim Dworze w Ostrzycach,

LISTOPAD
23.11 ~Aga_Kr - Agnieszka i Marek, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, DJ: dj GUCIO, foto, kamera: sharkfotostudio

JUŻ PO:

STYCZEŃ
12.01. ~ KiD - Ślub: Kościół - św Barbary Gdańsk, wesele- restauracja Ołowianka, Dj- Maciek Ostanówko, fotograf-Marcin Gadomski, Auto-americanoldcars, kwiaty i wszystkie dekoracje-Glorioza, koordynacja-Wytwórnia Ślubów Aga Kudela,
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode Pary 2013 (część 10)

zaproszenie fajne i oryginalne ... jezeli jestes taka osoba to napewno bedzie pasowalo .. ja natomiast jestem tradycionalistka i lubie eleganckie zaproszenia ... teat zaproszen zostawiam sobie na pozniej .. wiem ze bedzie to mozolna praca :) napewno chcialabym cos z elementami zielonymi bo planowany kolor wesela to bialo zielony :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

widzialam w ofercie longori sukienke z fioletowa wstega

proszę o wpisanie na listę :)
20.07 ~`AgaMalaCzarna Agnieszka i Krzysztof; ślub :kościoł św. Jerzego w Sopocie; wesele hotel Amber; fotografia: fotoinlove; video: Wedding-Films, orkiestra: Disco Inferno

Tysia- tam na Jasińskiego do jubilera też się na pewno przejdziemy, tylko jak pisałam chcemy mieć jak największy wybór, a że do Gda i tak jeździmy to w tych miejscach, co pisałam też poszukamy:)

Shanti- dzięki wielkie, ale planowałam tak jak napisała jedna z Dziewczyn próbować rabatu na tekst, że byłam na targach, tylko ulotki nie mam ( w końcu i tak wszystkich nie spamiętają) ;)

Indygo- no jasne że na swoje muszą wyjść:) ale mimo to często pytam o jakieś rabaty, bo zawsze jak to mówią chociaż "na czekoladę będzie":)

A tak w ogóle to musimy się już rozglądać za strojem dla Młodego, pewnie będzie to frak- macie jakieś fajne, z dość rozsądnymi cenami sklepy, gdzie by można takie cudo kupić? :)

Cześć Dziewczyny my dzisiaj byliśmy na pierwszej nauce tańca. I powiem że jesteśmy bardzo zadowoleni mimo iż była to już trzecia lekcja. Myśleliśmy że sobie nie poradzimy ale nauczyciele tak do nas profesjonalnie i ze zrozumieniem podeszli. Prawie nadrobiliśmy zaległości. Jakby ktoś szukał dobrej szkoły to polecamy z czystym sumieniem "Tango" w Gdyni na Wolności :) Warto się nauczyć chociażby tych kilku podstawowych kroków:)

No i takie to sa zniżki... uwierzcie mi, że usługodawcy tak liczą te znizki żeby na nich nic nie stracić. Trochę pracuję w usługach i wiem jak jak to wyglada- to wyłącznie chwyt marketingowy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja na targach rozmawiałam z jubilerem Czarkowskim i mówił, że nawet jak ktoś nie będzie miał ulotki, to na hasło "targi" dostanie te 10% zniżki :)

Nati - ja mogę polecić 3 kamerzystów, u mojej siostry i brata nagrywał Andrex z Gdyni, u brata mojego M Irek Jezierski a u znajomych we wrześniu Picture Group z Redy - bardzo ładny 1,5 h film ciekawie się go oglądało. Wszystko zalezy czego oczekujecie i ile chcecie przeznaczyć $$. Najlepiej pojechać osobiście porozmawiać i pooglądać.

shanti a masz jakiegoś sprawdzonego kamerzystę? :)

Ola - fajnie, że wizyta na targach Wam się opłaciła. A jakiego fotografa i dj wybraliście to dopiszę Wam do listy :-) jeżeli chodzi o film z wesela to dla mnie jest to fajna pamiątka, którą warto mieć, u mnie bardzo często wraca się do filmów z wesela ale muszą być dobrze zrobione i nie nudzić. Więc jeżeli ma ktoś nagrać z rodziny byleby nagrać to pewnie obejrzysz to raz i schowasz głęboko do szafy a ja wolałabym pamiątkę do której często będę wracać z rodziną, przyjaciółmi czy później z dziećmi :-) to już niech lepiej ten ktoś z rodziny się dobrze bawi na Twoim weselu :-)

agulaaa - ja mam zniżkę do Czarkowskiego z której raczej nie skorzystamy więc jak się zdecydujecie daj znac :-)

A mi na targach się podobało chociaż praktycznie wszystko mam już załatwione :D Fajnie było poczuć ten klimat weselny, wnerwiały mnie tylko tony ulotek i nagabywanie na każdym kroku, ponieważ co chciałam powiedzieć coś mojemu to mi brutanie przerywano oferując wszystko co się da :P My byliśmy w niedzielę koło 13, tłoku dużego nie było, siedzieliśmy ok 2 godz. Pokaz barmański mi się podobał :) Były też stoiska z fajerwerkami i to mnie bardziej zainteresowało, bo poważnie się nad tym zastanawiamy :) Suknie ślubne również mnie rozczarowały myślałam, że jakaś mnie zaczaruje a tu lipa...Na szczęście też mieliśmy zaproszenia więc nie musieliśmy płacić za wstęp :) O dziwo mojemu też się podobało więc nie uważam tego za stratę czasu, chociaż szału nie było ;)

~Ola- jeśli chodzi o kamerzystę to my też ciągle nie wiemy czy chcemy skorzystać z jego usług czy po prostu poprosić brata o amatorskie nagrywanie ;)

agulaaa - właśnie zobaczyłam,że jesteś z Tczewa:-) jak najbardziej polecam Salon Fryzjerski "EFEKT" na Górkach :-) ja od ok.2 lat zawsze chodzę do fryzjerki Ali i nigdy nie miałam żadnego "ale". Przyszła szwagierka czesała się u niej na ślub i wyszło super.Właścicielka salonu-Ania też robi bardzo fajne fryzury:-)

Co do jubilera-my będziemy zamawiać obrączki w Venus na ul. Jasińskiego. Właściciel jest bardzo sympatyczny i daje rabaty ;-) ostatnio mój P. kupował tam dla mnie prezent gwiazdkowy i współpraca układała się bardzo dobrze, do tego stopnia,że pan nas rozpoznał podczas targów :-)

mam pytanie czy ktoś zamawiał z Was torty z cukierni Czernis?? czy zadowoleni jesteście z ich usług? na targach mieli bardzo fajne stoisko torty były smaczne ładnie wyglądały a jak z nimi jest w praktyce?

Czyli to jest salon z Tczewa? Kurcze ja nie mogę znaleźć fajnego fryzjera, możesz polecić tą panią?

A tak w ogóle to nam nie udało się być na targach, z tego co piszecie to żal mi tylko rabatów do jubilerów;) i tak pewnie odwiedzimy w Trójmieście trzech, których już wymieniałyście, czyli Czarkowski, Goldex i ten z Żabianki, potem pewnie też oblookamy Tczew, bo mam nadzieję, że taniej będzie trochę może, ale mam z drugiej strony wątpliwość, czy będzie taki wybór..no i zdecydujemy, mam nadzieję już niebawem! :)

Wydaje mi się,że ceny są normalne i cieszę się,że nie mieszkam w Trójmieście:P
Z moim salonem współpracuje wizażystka,która zjawia się tam gdy jest taka potrzeba :-)

Jestem pod wrażeniem wzrostu ilości opinii na tym forum ;P

My wybraliśmy się na targi w niedzielę i jestem zadowolona, bo za jednym razem podpisaliśmy umowę z fotografem i DJ'em :) Może trochę spontanicznie, ale z fotografem już się wcześniej kontaktowałam przy wysyłaniu ofert więc wiedziałam z czym mam do czynienia i z okazji targów zeszliśmy z ceny o kilkaset złotych :D dziś od rana studiowałam ich zdjęcia na stronie ponownie i się utwierdziłam że był to dobry wybór.

Co do DJ'a to decydowała moja druga połowa bo to jego zadanie było. Wcześniej byliśmy już na kilka spotkaniach z innymi ale ten najbardziej nam podpasował :) i chcielismy już mieć to z głowy

Generalnie dziewczyny miały rację najwięcej było ofert fotografów- kamerzystów jak ktoś przyszedł z podobnym założeniem to się opłacało :D

Jak w ogóle robicie z kamerzystą? Zastanawiam się czy nie wystarczy mi jak ktoś z rodziny nagra amatorsko ślub po prostu. Co sądzicie?

Tysia- super ceny! Ja wiem, że u mojego fryzjera nie robią makijażu- pytałam już.

Wiem,że niewiele Wam to pomoże,ale porównacie orientacyjne ceny fryzury i makijażu ślubnego :-) ja czeszę się u mojej fryzjerki Ali w salonie EFEKT i tam też będę miała robiony makijaż u p.Sylwi. Fryzura ok 80zł,makijaż ok 100zł.Myślę,że masakry nie ma.

Shanti- tort jest mega, ale tak jak mówisz bez kapusty i wg mnie bez tasiemek wyglądał by jeszcze ładniej

marlon- w zasadzie fryzjerzy i kosmetyczki wypisane są na początku wątku. Ja wybrałam Panią Danusię z Różanego Ogrodu- przemawia do mnie cena i dobra opinia jednej z forumek z poprzedniego roku. Nie zależy mi na kosmetykach Diora i uważam że grubą przesadą są ceny większości wizażystek które liczą sobie po 300 zł za makijaż ślubny.
Co do fryzjera, to pójdą do swojego-Gabriel w Gdyni, ceny mają trochę przegięte bo to 150-180zł ale boje się iść do innego, bo moja fryzjerka zna moje włosy i wiem że nie wyjdę od niej z ulizanymi loczkami i brokatem na głowie.

Aga_Kr - spokojnie dacie radę z naukami, jeżeli chcecie robić w Katedrze to 6 spotkań - 1 miesiąc więc przed ślubem się wyrobicie :-)

My będziemy się zapisywać do poradni :-) i na dniach zamawiać obrączki :-)

marlon - jeżeli chodzi o kosmetyczkę to ja mnie malować będzie Dorota Lipińska http://studio-lipinska.pl/

Inne tematy z forum

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...