Dieta, której łatwo się trzymać (1) Pani Monika wsłuchuje się w preferencje klientów i potrafi dobrać taką dietę,... Łukasz Polecam:) (1) Polecam wszystkim panią dietetyk, ponieważ w profesjonalny sposób traktuje... Joanna Polecam (1) Pani Monika na moim przypadku pokazała pełen profesjonalizm i indywidualne... Tomasz
Polecam!polecam!polecam!polecam! (1) Choć kwestia mojego zrzucenia wagi było bardziej moim wymysłem niż potrzebą... Ania Serdecznie polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z rezultatów jak i samej diety p. Moniki. Dzięki... Andrzej K Wysoka skutecznosc diety (1) Bardzo skuteczna dieta, zgodna z moimi założeniami: mało skomplikowana,... Magda Szczerze polecam! (1) Przyznam się, że sceptycznie podeszłam do informacji, że będę chudła ok. 1 kg... Anna Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z porad i jadłospisu przygotowanego przez p. Monikę.... Joanna Polecam (1) Oprócz redukcji wagi dieta spowodowała przypływ energii i poprawę humoru,... Justyna Adela - opinia (1) Polecam gorąco ! Bez tortur, tylko samodyscyplina i waga spada... Schudłam w... Adela Polecam (1) Nie jestem osobą otyłą i nigdy nie byłam. U pani Moniki schudłam 10 kg bez... Malwina Polecam (1) Pani Monika jest bardzo uprzejma i widać, że zna się na tym co robi. Jeśli... Studentka POLECAM! (1) Wydawało mi się że nie można schudnąć 25 kg bez ogromnego wysiłku i "suszenia... KAMIL Ania - opinia (1) Polecam Panią Monikę dzięki jej profesjonalizmowi udało mi się schudnąć 11kg... Ania Jadwiga - opinia (1) Polecam Panią Monikę . Podchodzi bardzo profesjonalnie a przy tym jest bardzo... Jadwiga POLECAM!! (1) Od wielu lat walczyłam z zaparciami, stosowałam mnóstwo rożnych metod.... Marlena Polecam (1) Serdecznie polecam panią Monikę. W ciągu 2 miesięcy schudłam 8 kg, bo 1 kg na... ewa Asia - opinia (1) Mogę polecić Panią Monikę. W przeciągu miesiąca schudłam 6 kg bez większych... Asia Obsługa na najwyższym poziomie (1) Pani Monika profesjonalnie podchodzi do klienta, jest bardzo miła, zawsze ma... Agnieszka Iwona - opinia (1) Polecam szczerze Panią Monikę. Pani Monika pomogłam nam rozwiązać w bardzo... Iwona