Polecam każdemu (1) Do Pani Moniki wybrałem się po raz pierwszy w styczniu 2013 roku. Dzisiaj... Paweł Zmiana sposobu żywienia (1) Odchudzanie w Mój Dietetyk to bardziej nauka zdrowego żywienia. Schudłam... Agnieszka Polecam (1) Ja również skorzystałam z pomocy p. Moniki. Od roku przyjmuję tabletki na... K.
polecam! (1) pierwszy raz w życiu (a długo już żyję) skusiłam się, by spróbować pozbyć się... MariaS Polecam Pania Monikę (1) Skorzystałam z diety dla kobiet ciężarnych. Dzięki temu czuję się lepiej i... K.D JuliaK (1) Schudłam 8 kg w dwa miesiące. Bardzo jestem zadowolona z obsługi Pani Moniki,... Julia Profesjonalnie i Miło......POLECAM (1) Bardzo miła obsługa, dieta dostosowana do potrzeb i czasu pracy. Efekt... Kamila HP Zdrowe odżywianie (1) Jestem bardzo zadowolona z diety, pani dietetyk Monika ułożyła mi zdrową... Ania Gorąco polecam! (1) Schudłam 10 kg w 3 miesiące bez większych wyrzeczeń. Przepisy są pyszne,... Marta nie polecam (1) Byłam u Pani Mirki pierwsza rozmowa super powiedziałam ze nie lubie papryki a... D.A Moj Dietetyk Gdynia (1) W Moim Dietetyku bylam pod opieka Pani Beaty. Moj przypadek nie byl latwy bo... Dorota Nie polecam. (2) Byłam u p. Alicji Wałdoch. Pierwsza rozmowa - owszem, miła. Jednak po... Sevgili Rewelacja! (1) Czuję się dopieszczony. W Moim Dietetyku zostaliśmy obsłużeni z Żoną na... Timon zdecydowanie TAK (1) dzięki diecie pani Alicji Waldoch udało się uzyskać założony cel. dieta... emilia 12 kg (1) Współpraca z panią Alicją - Wzorowa :) Ilość oraz kaloryczność bardzo bobrze... Florek Poradnia na medal!:) (1) Szczerze polecam tą poradnię,nie wierzyłam że można tak smacznie i bez... ŻANETA PAWICKA nowa ja ;) (1) ... przyszedł czas i na mnie i moją walkę o siebie. Pomimo sceptycznego... Kasia Udało się! (1) Pomimo wielu prób schudnięcia, udało mi się z pomocą profesjonalnej pomocy... Juliet Słupczewski Wojciech - opinia (1) naprawdę warto w ciągu 2,5 m-ca schudłem 25 kg polecam !!!!!!! i pozdrawiam... Słupczewski Wojciech gorąco polecam (2) Stosowałem różne diety, wszystkie wymagały wyrzeczeń i często głodzenia się.... Jarek