Wizyty u pani Moniki Turniak (1) Serdecznie polecam wizyty u pani Moniki. Atmosfera przyjazna, motywująca.... Asia Polecam współpracę z P. Moniką Turniak (1) Serdecznie polecam Panią dietetyk Monike - 35 kg mniej oraz jestem bogatsza o... Agnieszka Polecam serdecznie współpracę z Pania Moniką (1) Pani Monika jest bardzo kompetentną i przemiłą osobą, do każdego pacjenta... Beata Wardzińska
Polecam! (1) Bardzo polecam współpracę z panią Moniką. Jest to osoba profesjonalna,... Paulina Pani dietetyk godna polecenia (1) Polecam zgubienie zbędnych kilogramów z Panią Dietetyk Moniką Turniak. Miłe i... Joanna Polecam!!!! (1) Skorzystałem z pomocy Pani Moniki, jestem bardzo zadowolony z efektów... Lech Dieta, która może zaskoczyć :) (1) Dieta proponowana przez Panią Monikę jest niezwykle różnorodna i dopasowana... Ewa Serdecznie polecam!!! (1) Współpracowałam z panią Moniką przez 4 miesiące, diety były układane z dużą... Anna Polecam! (1) Skorzystałam z pomocy Pani Moniki, jestem bardzo zadowolona z efektów... E Bardzo dobrzy dietetycy! Polecam! (1) Dzięki Pani Agacie i Pani Monice zrzuciłem prawie 30kg! Diety są... Karol Szczerze polecam ! (1) Bardzo miła współpraca z panią Moniką, życzliwe i profesjonalne podejście do... Hanna Żurkowska Polecam (1) Ze względu na dolegliwości związane z zapaleniem błony śluzowej żołądka a... Przemysław 13kg mniej smacznie i zdrowo (1) Do Pani Moniki trafiłam urodzeniu drugiego dziecka, waga 3 miesiące po... Joanna Serdecznie polecam!!! (1) Od dawna próbowałam schudnąć stosując różne diety, jednak nigdy nie udało mi... Patrycja Serdecznie polecam ! (1) Do Pani Moniki trafiłem z zamiarem zrzucenia kilkunastu zbędnych kilogramów.... Marcin Dieta w ciąży (1) Do Pani Moniki zgłosiłam się, gdy będąc w drugiej ciąży znowu zaczęłam mocno... Monika B Do dzisiaj nie mogę w to uwierzyć!!! (1) Do Pani Moniki trafiłem zainspirowany osiągnięciami kolegi z badmintona,... Konrad Polecam z całego serca (-14 kg) (1) Pani Monika to ciepła i nieskończenie sympatyczna osoba. Do tego jest... Ania P. Polecam (1) Serdecznie polecam Panią Monikę, to doskonały dietetyk który pomógł mi... Agnieszka Polecam wszystkim !!!! (1) Dzięki Pani Monice ja i moja Mama nie tylko schudłyśmy, ale polubiłyśmy... Magda