Polecam wszystkim, którzy chcą schudnąć (1) świetne przepisy, duża różnorodność, potrawy smaczne i łatwe w... Anna polecam (1) Witam serdecznie, Napewno polecam usługę doractwa Pani Dietetyk Moniki... anonim Polecam :) (1) Serdecznie polecam wszystkim pójście do dietetyka. Pani Monika to cudotwórca.... Karolina
Krzysztof - opinia (1) Polecam - razem z dziewczyną w 10 tygodni schudliśmy razem ok 20kg. Dieta... Krzysztof Gorąco polecam :) (1) Jestem mile zaskoczona tą poradnią. Profesjonalne i bardzo indywidualne... Iwona Janina O. -opinia (1) Przez dwa miesiące odchudzałam się korzystając z pomocy i diety p. Moniki... Janina O. ewa - opinia (1) goraco polecam, tym ktorym brakuje motywacji i potrzbuja zewnetrznego bodzca... ewa Polecam !!! (1) Pani Monika jest bardzo sympatyczna, do tego serwuje wyśmienite jadłospisy -... Hania świetna, fachowa pomoc (1) polecam Panią dietetyk Monikę Turniak. Ustawiła mi dietę i pomogła w ciąży -... Magdalena Nieczuja Godne zaufania (1) Potrawy z diety są na prawdę niezmiernie smaczne, łatwe w przygotowaniu i... J efekt przekracza oczekiwania :) (1) Bardzo serdecznie dziękuję Pani Monice za pomoc :) Pani Monika jest... M. polecam! (1) Bez współpracy z profesjonalinym dietetykiem nie udałoby się osiągnąć sukcesu... Grażyna :) (1) Jestem bardzo wdzięczna Pani Monice za dietetyczna opiekę nade mną. Nauczyłam... Ania Dariusz Szramka - opinia (1) Profesionalne podejscie, miła i kulturalna obsługa. Schudłem 14 kg w 2 m-ce.... Dariusz Szramka Kinga Kaczorowska - opinia (1) Bardzo polecam uslugi pani dietetyk. Fajne danie, smaczne, proste do... Kinga Kaczorowska Martyna Skowron - opinia (1) Przez większość życia miałam niezdrowe podejście do jedzenia - zaczęłam jako... Martyna Skowron polecam!! (1) Skorzystałam z pomocy Pani Moniki Turniak i muszę powiedzieć, ze po raz... Magda polecam (1) polecam i mam nadzieje ze nie bede musiała wracac ;) przepisy pyszne, nic... kasia Fachowa wiedza i indywidualne podejscie do pacjenta (1) Zglosilem sie do poradni do Pani Moniki Turniak ponad miesiac temu z... Marcin