Kompletna katastrofa!!! (2) Wykłady odbywają się w nieogrzewanym baraku, gdzie trzeba siedzieć w... Asia ZDAŁAM!!!!!06.10.2008!!!! (1) Polecam wszystkim najlepszego instruktora JACKA!!!!super osobowosc,swietne... kASIA Rewelacja (1) Po skończeniu szkolenia w innym ośrodku miałem dość długi czas oczekiwania na... Mariusz
:) (1) Dzięki Panu Piotrowi zdałam egzamin za pierwszym razem:)Profesjonalne,... Maja Kasia =) - opinia (1) Zdałam dzięki Jackowi naprawde przemiły gość. Na naukach bardzo fajny klimat... Kasia =) szczęsliwa (1) moto-cross to bardzo dobry ośrodek którzy tworzą świetni ludzie.Ola-zawsze... violet Szczęśliwy kierowca:) (1) Moto-cross szczerze polecam. Miałam przyjemność jeździć chyba ze wszystkimi... Alicja Nie polecam (1) Robiłem kurs na kat.A. Motory kompletna padlina. Honda bez prawgo... mircha Zdałam:) (1) Muszę przyznac,że sporo czasu minęło,zanił zdecydowałam się na kurs.Ośrodek... Ania Wielkie dzięki (1) Dzisiaj wiem, że wybór ośrodka był dobrym posunięciem.Ale strzałem w... Michał Rewelacja:) (1) Jak dla mnie oczywiście:) Osrodek - super, a instruktorzy naprawdę świetni, a... malami a ja nie zdałam... (1) ...ale to chyba troszke na wlasne zyczenie:( Jesli chodzi oteorie, to zero... kursantka Zdałam :P (1) I to wszystko dzięki P. Jackowi. Powiem tak: Ma naprawdę dobre podejście... Natalka Super,super, super!!! (1) Super,super, super!!! W końcu doczekałam się upragnionego końca tej męczarni... Mika pawel l - opinia (1) więc tak. instruktorzy wszyscy są bardzo mili dobrze tłumaczą i nauczą jazdy... pawel l Zdałem za pierwszym :-) (1) Chciałem serdecznie podziękować panom instruktorom, którzy rewelacyjnie... kamol Szczęśliwa (1) Jestem zaskoczona. Zdałam egzamin za drugim razem. Kurs realizowałam w jednym... Wdzięczna Kursantka super (1) zdalem za pierwszym :) kierowca Rewelacja (1) A ja nie zgadzam się z przedmówcą. Dla mnie ośrodek jest ok. Tok nauczania... była kursantka nie mily instruktor (1) Teoria faktyko moze dobra, dobre jest rowniez to ze godziny mozna dopasowac... poczatkujaca