Może ktoś polecić jakieś przedszkole?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Poszukuję przedszkola dla dziecka, wszystko jedno w której częsci miasta, dla mnie dojazd to nie problem. Wiec możecie coś polecić? I jeszcze jedno pytanie polecacie przedszkola państwowe czy prywatne, co lepiej wybrać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Może ktoś polecić jakieś przedszkole?

w chwili obecnej to praktycznie nie ma szans żeby dostać się do przedszkola państwowego, nabór dawno już się zakończył
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakieś?? Na czym ci zależy? integracyjne, językowe, sportowe a może jakiekolwiek byle nie za drogie i z wolnymi miejscami?

Teraz już nawet do prywatnego ciężko będzie się dostać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam przedszkole na Czecha.
Dużo angielskiego, bardzo miłe Panie, jedzenie własne - nie catering...
Moje dziecko tam chodzi i jestem zadowolona.
Nie wiem jak z miejscami...

Moje dziecko chodziło do "Zielono mi" na Oruni byłam zadowolona chociaż catering niestety.Bardzo miłe opiekunki i niskie opłaty.Potem państwowe bez większych rewelacji jedna pani taka druga taka. Twraz na wakacje musiałam mu zorganizować jakąś opiekę. Trafiliśmy w końcu do Mądrego Misia na Ujeścisku. Niskie czesne a panie rewelacyjne. Syn nie miał żadnych problemów z przystosowaniem się. A najbardziej podoba się dziecku,że jak mu smutno to może iść do pani i się przytulić,porozmawiać. Piękne prace robią. Naprawdę jestem bardzo zadowolona i trochę mi teraz szkoda że chodził do państwowego.

Ja polecam Radosny Zakątek na Chełmie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja polecam przedszkole nr 4 Gwarny Dworek we Wrzeszczu. Moje dzieci tam chodziły/chodzą. Jest super. Jedzenie przygotowują kucharki - po pierwsze dużo lepsze niż catering, po drugie nie ma problemu, by dziecko dostało dokładkę. Kanapki są dostępne cały dzień. Paniom się chce! Dzieci mają dużo atrakcji (wyjścia, teatrzyk w przedszkolu) a występy dzieci są lepiej przygotowane niż u mojej córki w szkole, a przecież czym mniejsze dzieci tym trudniej. No i jeszcze lokalizacja. Przedszkole jest położone w parku, wśród drzew i ma wielki, prywatny plac zabaw. Zimą na podwórku przedszkolnym dzieciaki zjeżdżają z górki na jabłuszkach. Nie w każdym przedszkolu jest taka mozliwość.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przedszkole SPORTOWO- NAUKOWE na Halera obok Gedanii
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kjopa pamiętam Cie z wątku jak pytałaś o mieszkanie na Rudnikach?
Jestem ciekawa czy udało się i czy nadal tam mieszkasz.
Pozdrawiam:)

Ja polecam Akademia Językową Przedszkolaka w Gdyni na Sieradzkiej - super przedszkole językowe

Stronka internetowa nie zachęca ale na fb jest więcej informacji

polecam przedszkole na morenie na Marusarzówny "Morenowy raj"
Gdybym miała je ocenić dałabym 10/10
-własna kuchnia
-kameralnie i przyjaźnie
-zaangażowanie pań
-bardzo dobra opieka i dużo ciekawych rozwijających zajęć, wyjścia, wycieczki
-angielski też jest codziennie jeżeli to dla kogoś ważne
-plac zabaw taki ogródek własny jest
-cenowo najkorzystniej w okolicy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

He he Wiśnia mieszkam.Udało się i jest ok teraz malowaliśmy pokoje i jest prawie tak jak chcemy jeszcze trochę ale to kwestia kasy oczywiście. Jestem zadowolona jest spokój mam okna na komórki i łąki i nikt mi tu nie chałasuje a nasze obrzydliwe menelskie karytarze za 2-3 tyg. będą remontowane. Dodatek mieszkaniowy i płacimy 1/3 tego co za wynajem kiedyś.Dzięki że pytasz.

Super, że Wam się udało. Grunt że jesteś zadowolona i macie ciut zieleni. No i chyba fajnie dla małego macie tam unowocześnioną szkołę prowadzoną przez fundacje. Słyszalam dużo dobrego o niej. Pozdrawiam i powodzenia:)

Ja równiez pamietam Kjopa rozterki związane z Rudnikami, fajnie że Wam się udalo i jesteś zadowolona.

To twoj syn chodził z moim do przedszkola, czy cos mylę?

http://forum.trojmiasto.pl/Mieszkanie-pomoc-t448966,1,131.html
Nie zawalajmy wątku autorce odpisuje w moim

Inne tematy z forum

lek med Joanna Linde ABC Family Med Sopot (7 odpowiedzi)

Witam, może któraś z was ma jakieś opinie na temat pani doktor. Dzisiaj idę do niej z synem 4...

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (245 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...