W czasach kryzysu filmy też są w "kryzysowej" jakosci!!!! (1) Po obejrzanym w tym kinie filmie "Terminator: Ocalenie", widać, ze w Silverze... Justyna Silver Screen (1) niestety z przykrością muszę stwierdzić że kino podupada.Ceny biletów z... Kesia Zdecydowanie sie pogorszyli (1) Ceny z sufitu, filmy z ... - chyba kazdy wie z czego. Bardzo slabo. Tr
od kiedy Silver Screen stał się Multikinem jest słabo,słabo....bardzo słabo....... (1) .....telefonów nie odbierają,wypożyczalni nie ma,repertuar słabiutki,filmy... Michael brawo (1) czuję się tam zawsze jak w prawdziwym kinie! Co prawda w barze ceny... jacek Skandal! Bardzo marny repertuar monopoloisty gdyńskiego (1) Od kilku lat Silver jest jedynym kinem w Gdyni. O ile na początku ceny nie... Anna Dziecko było w szoku! (1) W środę 05.11.2008 na seansie o godz.17.10 ...., który wyświetla filmy... Witek Ja - opinia (1) Gdzie pożądne kino?? Może by tak czasami pomyśleć o ludziach, którzy oglądają... Ja Chamstwo! (1) Chamstwo i prostactwo! Oto z czym się spotkałam w punkcie sprzedaży popcornu... Dominika Kino. (1) To kino się strasznie zmienioło .. Nic nie jest takie fajne..obsługa nie jest... Ta co nie chodzi do kina