Kompletne dno (2) 1) 30 minut reklam przed filmem dla *dzieci*. Podkresle: dla DZIECI. Nie... Wkurzony Joryx Reklamy i zapowiedzi przed seansem... (3) to po prostu "istna masakra" (opinia mojego dziecka). Jeszcze rozumiem gdy do... Iza Najgorszy z multipleksów... (1) Najgorsze Multikino i kinopleks w Trójmieście. Repertuar ubogi. W innych... lalalala
brak szacunku do czyjegoś czasu (1) Wczoraj byłem w multikinie w krakowie. Seans miał się zacząć o 21. Zaczął się... jarek Nieprawdopodobny (1) syf. Toalety gorsze niz na dworcu kolejowym, ceny humorystyczne za to co... Kinoman MASAKRA-SYF, MALARIA i WODOROSTY (1) Nie cierpię tego kina i chodze jak muszę- z córą np. na dzień dziecka choć... ma Byleby nie korzystac z toalet... (1) Zal po prostu jak trzeba wydac za bilet 22zl i w ramach biletu mozna... Wiola W trakcie seansu film przestał być wyświetlany i światło się zapaliło. (1) Stało się tak po ok 30 minutach trwania filmu 'Starcie Tytanów'. Oczywiście... Kinoman Te bydło przychodzi do kina co tydzień! (1) Te bydło przychodzi do kina co tydzień! Andrzej Beznadziejna obsługa!!! (1) Podczas zakupu biletu miałem wrażenie, że komuś w czymś przeszkadzam. Kobieta... Jędrek ... (1) Nie dość ze cola to woda, popcorn przypalony to jeszcze zimno jak w... Aleksandra parking (2) nadużyciem jest sięganie po opłatę za parking dla gości kina 3zł/h co daje... edward Monopolista ze śmierdzącymi toaletami. (1) Kino w powszechnym odczuciu to placówka kultury. Gdyńskie Multikino to... Radecki68 szkoda słów (1) Mało kompetentna obsługa - nie znają języków obcych, albo totalnie olewają... gość smród i wysokie ceny (1) Buntuję się gdy dociera do mnie charakterystyczny zapach popcornu. Dlaczego... J.A. Paranoja ! (1) Wybrałam się wczoraj do kina i postanowiłam uraczyć się Popcornem za 11 zł :)... M Chaos , drożyzna , smród popcornu. (1) Właściciele muszą zarabiać. To jasne jak słoneczko . ale na chrupkach ,... Waldemar Kędzierski Chcesz się zestresować i rozchorować? Idź do Multikina w Gdyni!!! (1) Poszłam do kina, żeby się zrelaksować a się tylko zestresowałam i... Julita Seans o 20.45 -17 września (1) 17 września byłem z całą rodziną na filmie "Drive". Początek seansu o 20.45.... Andrzej a żeby było mało... (4) ...to teraz nie wolno wnosić własnych napojów, przekąsek, jedynie te kupione... ZŁY