Wiola - ocena (1) Wizyta w Gdańskiej Galerii Zmysłów była ciekawa i pełna doznań. Odkrywanie... Wiola Gdynianin - ocena (1) Cena nie przekłada się na jakość.15 min i tyle ..... Gdynianin Zbigniew - ocena (1) Muzeum jest za darmo nie cale wstep na ekspozycje tymczasowa platne. Wejscie... Zbigniew
Rynio - ocena (1) Budynek jak też miejsce z potencjałem, niestety bez odpowiedniego zarządzania... Rynio Norek - ocena (1) Miejsce świetne. Bardzo długo oczekiwane. Ogromnym minusem, wręcz zaporą dla... Norek Laura - ocena (1) Super wrażenia, miejsce godne odwiedzenia. Laura Ola - ocena (1) śmiech na sali. Wstyd za to brać kasę. całe piętro biur a eksponaty w... Ola mario - ocena (1) Niestety, zatrwazajaca cena nie idaca w parze z tym, co za nia otrzymujesz.... mario Mr T - ocena (1) Fatalna obsługa. Nieodśnieżone chodniki. Nie działa parkomat. Mr T mer - ocena (1) Bilety w stosunku do atrakcji zbyt drogie. W dodatku 2 atrakcje nie... mer Kasia - ocena (1) Niestety rozczarowanie. Zaduch, gorąco, czasem nieprzyjemny zapach, brak... Kasia Arghal Bergson - ocena (1) Piękny budynek, wspaniała historia Arghal Bergson codziennie odmienna - ocena (1) no, no,na pierwszy rzut TAKIE coś, .......zaraz po zakupie biletów inna pani,... codziennie odmienna Arek - ocena (1) Halloween w gdańskiej galerii zmysłów które odbyło się właśnie w ten weekend... Arek Andrzej - opinia (1) Byłem dzisiaj tj 30.08 z rodzina i muszę zacząć od kwestii której nie mogę... Andrzej Sebastian - opinia (1) Super pod każdym względem Sebastian Poczciwy człowiek, chociaż nie bez wad - opinia (1) Obsługa wyśmienita, jednocześnie współczuję z powodu komentarzy,... Poczciwy człowiek, chociaż nie b Emerytka - opinia (1) Jednoczesne zgromadzenie wielu osób nie pozwala na swobodne przejście... Emerytka Krzysztof - opinia (1) Widziałem prywatne akwaria o wiele bardziej atrakcyjniejsze nie mówiąc już o... Krzysztof Paulina - opinia (1) Miejsce super na spędzenie wolnego czasu z rodzina. Piękne pokoje lustrzane,... Paulina