Kasial - ocena (1) Super miejsce, super zabawa, miła obsługa Kasial M@rina klub przyjaciół w gdyni - ocena (1) bóg honor ojczyzna na straży rzeczypospolitej polskiej M@rina klub przyjaciół w gdyni M@rina klub przyjaciół w gdyni - ocena (1) historia rzeczypospolitej pamiatki z dawnych lat promocja w kraju i... M@rina klub przyjaciół w gdyni
Karolina - ocena (1) Cena nieadekwatna do ilości i jakości atrakcji. Chyba cała popularność bierze... Karolina Karolina - ocena (1) Cena nie adekwatna do atrakcji. Muzeum można zwiedzić w 20 min. Ktoś zamiat... Karolina Mirosława Karoń - ocena (1) Byłam zachwycona nie tylko eksponatami, ale i nowoczesną, elegancką aranżacją... Mirosława Karoń Hanna - ocena (1) Obowiązkowy punkt dla miłośników złota Bałtyku. Utrzymane w niezwykłej... Hanna Wartor - ocena (1) Ludzie którzy tworzą to muzeum bardzo otwarci, zaangażowani i z pasją oddają... Wartor Bartek - ocena (1) Wspaniali ludzie, z pasją, z chęcią pomocy, z niesamowitym potencjałem ! Bartek Grzegorz - ocena (1) Pasjonaci i fachowcy od wszystkiego rodzaju wyposażenia, uzbrojenia i... Grzegorz Joanna Turskis - ocena (1) Wspaniale eksponaty i muzealnicy z ogromną wiedzą i pasją Joanna Turskis Markus - ocena (1) Widziałem nie jedną wystawę. Wspaniałe eksponaty. Wszystko na wyciągnięcie... Markus Kris - ocena (1) Odwiedziłem kilka wystaw, naprawdę ciekawe mają eksponaty. Muzeum prowadzone... Kris Ania - ocena (1) Byłam z dziećmi przy okazji odwiedzając sopot, zwiedzanie ze zdjęciami i... Ania Turystka z Płocka - ocena (1) bardzo atrakcyjne miejsce, cudowny widok na Gdańsk z Góry Gradowej Turystka z Płocka Katarzyna - ocena (1) Wraz z Mężem brałam udział w wystawie poświęconej tematowi: Gdyńskie Oksywie... Katarzyna pB - ocena (1) Wielka szkoda, że Flipper Stacja zamknęła swoje podwoje. To było mega... pB Stach 1975 r. Żnin - ocena (1) Powrót do przeszłości - do czasów kiedy na PKS- ie czekając na autobus po... Stach 1975 r. Żnin DAVE - ocena (1) Nie warte tych pieniędzy !, bardzo małe średnio to wygląda. DAVE Patrycja - ocena (1) Super miejsce, miła obsługa, byliśmy z 8 latkiem i spędziliśmy tam jakieś... Patrycja