Elastyczność, przystępność i super obsługa (1) Chciałbym polecić tę firmę. Dostarczyłem zalany farbą samochód, a dostałem... i30cw SUPER OBSŁUGA GORĄCO POLECAM !!!!!!!!!!!! (1) Polecam myjnię VERA jestem stałym klientem myjni gdzie kompleksowo pracownicy... właściciel firmy ( nie myjni) Dobra Myjnia (1) Polecam tą Myjnie ze względu na jakość usługi jaką wykonałem przystępność cen... Michał
profesjonalnie i na czas (1) skorzystałam kilka razy, pierwszy raz miałam obawy ale po odbiorze auta... mała Jakosc za rozsadna cene (1) Myłem auta w różnych myjniach trojmiasta i musze powiedziec ze ta... Mirek Lekceważenie klientów (2) ... Umówiłem się na kompleksowe mycie samochodu z konserwacją na dzień 14... Fedorowicz Michał Odpowiedz (4) Re: Lekceważące podejście do klienta Witam Panie Michale w sobote tj.14.11... Właściciel Myjni Vera polecam (1) byłam, sprawdziłam- jak zobaczyłam autko po woskowaniu, to przecierałam oczy... ala REWELACJA PO PROSTU (1) POLECAM WSZYSTKIM MYJNIE VERE CENY SUPER KLIMACIK POCZEKALNIA WSZYSTKO SUPER... BULI Rewelacja!!! (1) Będę stałą klientką. Servis super, auto pachnie i wygląda jak nowsze.... Asia S. Na prawde warto..!!! (1) Jest to nowo otwarta myjnia i widac ,że zalezy im na klientach. Sam szef... Marek Delux kosmetyki (1) Do tej pory korzystałam z innej myjni- wydawało się profesjonalnej; byłam w... Marta Widać że dokładność to u nich podstawa!! Myjnia Vera naprawde polecam!!!! (1) Widać że dokładność to u nich podstawa!! Myjnia Vera naprawde polecam!!!! ja SUPER MYJNIA !!! (1) Myjnia naprawdę rewelka. Pełen profesjonalizm!!! POLECAM !!! JUŻ STAŁY KLIENT Rewelacja!!!!!! (1) Rewelacja!!!!!! lukasz