Rzutnik (1) Super obsługa - polecam. Bardzo profesjonalna i miła obsługa. XLO Systemy alarmowe Satel (1) Czas oczekiwania na skompletowanie zamówienia dłuższy niż podano. Jakość... Karol Nie polecam (1) To był mój ostatni zakup w tym sklepie, firma podpisuje umowy z firmą... Małgorzata
dysk ssd (1) zamówienie błyskawicznie zrealizowane Kazimierz małrys (1) Sprawna obsługa. Zakupiłem zasilacz do Dell który działa. Zakupione w innych... malrys Omijać szerokim łukiem!!! (1) Zdecydowanie nie polecam. Co innego na stronie, a co innego w rzeczywistości.... Hubert Niesprawny dysk... (1) Zakupiłem dysk w tym sklepie skuszony niską ceną na Ceneo... Opinie na... Gdynianin uwaga sklep wysyła niesprawny sprzęt (1) Zakupiłem w Net-s ze względu na to, że jest to sklep lokalny niestety sklep... klient net-s Omijać z daleka. (1) Potwierdzam negatywne opinie, nie róbcie zakupów w tym sklepie. Terminy... Klient net-s.pl KKP (1) Pożyteczny sklep, zwłaszcza dla osób, które maja problem z poruszaniem się kkp Polecam (1) Wszystko zgodnie z zamówieniem i expresowo. Artur Aparat Aquapix w1400 active (1) Produkt kupiłam w Net-S, gdyż był najtańszy w internecie, bo po co... Elken Wart polecenia (1) Gorąco polecam.Gorąco polecam.Gorąco polecam.Gorąco polecam.Gorąco polecam. Artur odradzam net-s sklep internetowy (1) Terminy realizacji zamówienia niezgodnie z opisem.Odradzam. Marcin nie polecam (1) Nie polecam, szkoda nerwów, zdrowia i pieniędzy andy Nie polecam (1) Sprzedają towar, którego nie mają, potem odmawiają prawa do zwrotu, janusze... Tymek Nie polecam (1) Nie polecam. 2 tygodnie czasu realizaji bez uprzedzenia o tym fakcie a... Michał Ostrzegam same kłopoty (1) towar miał byc dostępny 24 h , zmieniające się statusy 1-3 dni, kolejne do 3... brenas Nie mają towaru, a na stronie podają "dostępny" (1) Sklep sprzedaje towar którego nie mają. Status "dostępny" oznacza u nich... Jan Nie wysyłają towaru (1) Niestety po zakupie i przelaniu pieniędzy, brak towaru, brak zwrotu, brak... Bartosz Gembiak