Dysk SSD (1) Towar i obsluga profesjonalne OK flyshark Xiaomi A1 działał 2 tygodnie - odmówiono gwarancji (1) Zakupiłem Xiaomi A1. Czieszyłem się nim 2 tygodnie. Od pierwszego dnia był w... Konrad Marszałek KKP (1) Sympatyczny i dostępny bez problemów sklep internetowy KKP
ostrzegam przed zakupem (1) zakupiłem bezprzewodową kamerę cofania Garmin za 401.03 zł przed zakupem... inwalida FATALNY SPRZEDAWCA (1) Najgorsze dotąd doświadczenie zakupu w sklepie internetowym. Otrzymałem... Jakub Alkomat (1) Alcomaty zgodne z opisem przesyłka szybka zapakowane bardzo dobrze Karol Unikać jak ognia (1) Niestety ale wyższy poziom poszanowania praw konsumenta i innych przepisów... szj Bardzo niski poziom obsługi, długi czas oczekiwania, zapisy niezgodne z art 33 Prawa konsumenckiego (1) Po raz drugi zawiodłem się na tym sklepie. Kilka lat temu nie przyjęli zwrotu... Adalbert Krzysia (1) Kupowałam akcesoria do drukarki. Tanio, bez zastrzezeń co do jakości i szybka... Krzysia Masakra!! Nie kupujcie w tym sklepie! (1) To jest jakiś dramat. Najgorsze jest to, że kupiłam tam produkt tylko... agata Ostrzegam (2) Zamówienie złożone 30 kwietnia 2018 , 2 tygodnie minęło a towaru brak , nie... Karol Szybko, sprawnie, bezproblemowo (1) Polecam wszystkim. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. kudel waldek (1) szybka dostawa do sklepu miła obsługa waldek Nie polecam (1) 19 stycznia w sklepie zakupiłem kijek do selfie, otrzymałem maila... Marcin Kompletny brak kontaktu, brak zwrotu pieniędzy po odstąpieniu od Umowy (2) Potwierdzam wcześniejszą opinię jednego z pechowców, którzy mieli... Diamond Brak możliwości kontaktu ze sklepem (1) Bardzo długi czas realizacji zamówienia i żadnej możliwości kontaktu ze... Jarek Opinia (1) Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem. Super!!! Angelika Nie polecam (1) 09.01.2018r oddałem na gwarancję router . Dziś jest 08.02.2018r i dalej nie... Michał Nie polecam (1) Dałem się skusić atrakcyjną ceną, jednak nie polecam tego sklepu. Brak... Michaił NIE POLECAM - brak kontaktu, zero profesjonalizmu (1) Kupiłem 4 dyski do serwera. Przy podłączeniu jeden okazał się uszkodzony - po... Łukasz