zadowolony z obsługi net-s.pl (1) zadowolony z obsługi net-s.pl Sławek Serwis GWARANCYJNY nie działa (1) W grudniu 2016 kupiłem w net-s duże dyski do serwera plików. Niemal dokładnie... Piotr Zero kontaktu (1) Nie polecam - zamówienie złożone, całkowity brak kontaktu zarówno przez tel... Piotr
szybki bezproblemowy zakup (1) szybki bezproblemowy zakup Paweł Marcin (1) Super sklep, zamawiasz - otrzymujesz, bez zbędnych formalności. Polecam :) Marcin GODNY POLECENIA (1) Super sklep wszystko szybko sprawnie i rzetelnie. Anna Kpina! (1) Sprzedawca sprzedaje towar którego nie posiada na stanie, bardzo długi czas... Krzysztof Nie zwracają pieniędzy przy odstąpieniu od umowy! (1) Opinia dotyczy zamówienia 396961 z dnia 2017-11-06: Niestety większość... Daniel Amatorzy (1) Potwierdzam powyższe negatywne opinie. Ten sklep to jakieś nieporozumienie.... KN Amatorka (1) Witam. Zamówienia nie ma od 8 dni roboczych !!! Zero kontaktu ze sklepem,... Klient Klient po raz ostatni (1) Po pól roku użytkowania padł dysk. Cóż zdarza się nie wyprodukował go sklep.... Klient po raz ostatni Bark kontaktu za sklepem (1) Sklep zainkasował wpłatę za blisko 500zł, nie mam od ponad 2 tygodni żadnego... Bartłomiej Totalny brak kontaktu. (2) Zamówiłem w tym sklepie pierwszy i na pewno ostatni raz. Po zamówieniu mail z... Prefel Nie polecam (1) Zero kontaktu ze sklepem. Zamówienie od kilku dni w realizacji i zero odzewu.... Karol W. Dramat (1) Kompletna Porażka. Czekam już 11 dni a zamówienie ciągle w realizacji. Niby... Szymon Aourus Gaming Box GTX1070 (1) Polecam Bardzo! Adrian opinia (1) super obsługa i szybka realizacja zamówionych towarów Agnieszka Kopletne nieporozumienie (1) Zamówiłem 10 szt pamięci PRETEC po tygodniu poszedłem do sklepu żeby... Gontar Najlepszy wybór ;) (1) Konkurencyjne ceny, szybka dostawa, miła obsługa - czego chcieć więcej. Jak... Piotr Dysk Transcend (1) Bardzo solidny dysk. Wierzę, że posłuży dłużej niż poprzednie - innych... Tomasz