Często zamawiam (1) Często zamawiam w tym sklepie różny asortyment. Nigdy nie miałem problemu z... Mirek_ czekam tydzien na wysylke z gdyni do gdanska (1) jedyne co dobre to cena bo na wysyłkę jednej części czekam tydzień stracony-klient Dobry sklep w najczystszej postaci (1) Net-S to sklep który nie bawi się w zbędny marketing i fajerwerki. Nie musi.... RJJuk
Beznadziejna firma (1) Zamowione bramki VOIP ktore ciezko dostac. Stracilem czas przed zamowieniem... Marcin Ten sklep a przede wszystkim ich serwis to jakiś żart! (1) Ten sklep a przede wszystkim ich serwis to jakiś żart! To obraza miasta... Maciej Odradzam sklep!!!!!!!!! Zero profesjonalizmu!!!! (1) Sklep sprzedaje towar ktorego NIE MA!!!! Po 48h od zlozenia zamowienia, kiedy... Justyna polecam (1) Kilka razy korzystałem ze sklepu internetowego ,szybko i profesjonalnie... Roman Polecam (1) Kupowałem kamerkę do PS4. Oferta przystępna, wysyłka szybka i bezproblemowa. Patryk Kolejny zakup udany ! (1) Kolejny zakup udany ! Wiesław oszuści (1) Tragedia brak kontaktu , zwrot potrącenie bezpodstawne 30% wartosci... Katarzyna zamówienie dysku (1) Nie polecam tego sklepu nawet swojemu wrogowi, dno i wodorosty. Brak... niedoszły klient kolejny zakup i ponownie wszsystko wzorowo (1) kolejny zakup i ponownie wszsystko wzorowo Kasia Tusz do drukarki canon mg2450 (1) bardzo szybka realizacja. Polecam Dorota zakup HDM Switch (1) Profesjonalna i szybka obsługa Pawel 703 Dobry sklep (1) Drobne akcesoria komputerowe kupujętylko w NET-s Claudius prawa konsumenta (3) Kupiłem router z annexem B. Zamówienie złożyłem przez stronę internetową... Mariusz jestem zadowolony ! (1) od wielu lat kupuję, serwisuje i jest ok ! daranonim Najgorzej wydane pieniądze od lat czyli serwis Net-S Gdynia Starowiejska (1) Miałem ogromną nieprzyjemność oddać laptopa i komputer stacjonarny do serwisu... Marcin W przypadku problemu nic nie można załatwić (1) Zdecydowanie nie polecam. Warto dopłacić kilka złotych i kupić sprzęt w... Adam (...) (2) uwaga (...) używają serwisów takich ja ceneo do pozycjonowania sklepu przez... anonim