SKANDAL! Przeczytaj zanim cokolwiek tam kupisz. (2) Pierwszy raz jestem zmuszony do wystawienia negatywnej opinii. Dnia... Patryk nie polecam - wręcz odradzam (1) kompletny brak kontaktu od połowy grudnia nie otrzymałem swojego zamówienia,... Dawid nieporozumienie (1) Tydzień przed świętami złożyłem zamówienie na nagrywarkę do laptopa... Dariusz
Co to za firma !!!! (1) 12.12.2013r. zamówiłem sprzęt przez "Allegro. pl" oferta bardzo dobra,... piorun112 Totalny brak profesjolalizmu i sprzetów (1) Zamawiając u nich,można być pewnm że towaru albo sie nie otrzyma, a jak sie... magda w miarę przyzwoicie (1) Ceny i asortyment na plus, czas realizacji x2 w stosunku do tego co mówi... klient mark - opinia (1) Sklep pomylił towar i przysłał mi inny . Po odesłaniu towaru do sklepu nie... mark nie mam do czego się doczepić (1) nie mam do czego się doczepić, polecam Jarek Nie polecam sklepu! (1) Brak możliwości wymiany towaru.Szczerze nie polecam tego sklepu.Złe podejście... Gosia Nieuczciwe praktyki sklepu. (1) Chciałam kupić parę rzeczy, nie zamawiałam w przez www, ponieważ miałam... zosia Nie polecam - w razie jakichkolwiek problemów umywają ręce. (1) Niby drobiazg - niezgodność towaru z opisem na stronie producenta. Zwróciłem... Maciej Jaros Nie polecam (1) Sklep interpretuje obowiązujące przepisy niekorzystnie dla klienta- według... kriswoj Mało wiarygodny sklep (1) Niestety, to co jest napisane poniżej to prawda. Sam zignorowałem poniższe... Mirek Nigdy więcej! (1) Sklep Net-s ogranicza się jedynie do sprzedaży produktu. W przypadku... Niezadowolona nieporozumienie! (1) Oddalam laptopa do serwisu sugerujac usterke jaka podejrzewam ...po paru... Joanna Nie polecam!!! (1) Niestety nie polecam, towar non stop w serwisie, kontakt ze sklepem... Monia Kicha nie sklep. (2) Kupiłem w tym sklepie kabel połączeniowy komputer - TV, okazało się jednak,... Mitorajek .. (1) Sprzedawca mało skłonny do pomocy, mam wrażenie że uważa klienta za idiotę,... czarny zorro normalny sklep (1) wszystko terminowo mmm Wyjątkowo Nieprzyjazny sklep (1) Obsługa sklepu wyjątkowo niemiła. Jakby łaskę robili, że tam są. Towaru nie... Mike