kolejny zakup i wszystko ok (1) Kupowałem wiele razy, zawsze jestem zadowolony. Cenię sobie ich wiedzę oraz... Andrzej FATALNIE (1) Dostawa zdecydowanie zbyt długa. Towar przesłano kurierem(?) który wepchnął... RD kam - opinia (1) Towar mimo że miał status "dostępny" (co decydowało o zakupie właśnie w tym... kam
Kpina a nie sklep (1) Do sklepu prawie nie sposób się dodzwonić. Można do bólu wisieć na słuchawce... Wkurzony klient To nie sklep- porażka (1) To nie jest sklep. Zamówiłem towar w poniedziałek, miałem dostać w środę. Nie... Zibi Brak kontaktu. (1) Sklep przed zmianą nazwy nazywał się "Net Service" i rzeczywiście... Kuba Naburmuszona obsługa i.. (2) ...robienie idioty z klienta. Wielokrotnie korzystałem z tego sklepu dawniej,... Mopar tragiczny serwis gwarancyjny (1) jak mozna wykonywac serwis gwarancyjny 3 tyg - to przesada! jak placisz to... niezadowolony HP113@wp.pl (1) od dawna u nich kupuję, jak zawsze jestem zadowolony. Miło, że wreszcie... Zadowolony niemiła obsługa, zwłaszcza dla kobiet (1) jak w temacie - jeśli nie urodziło się facetem lub nie posiada się super... bardzo niezadowolony klient SZANOWNY SERWIS (1) Ponad rok temu wykonano naprawę karty graficznej ( nv gf 7600 ) w moim... G.Ś. PORAZKA (1) GENERALNIE MOJ ZAKUP U NICH TO WIELKA PORAZKA... ZAMOWILEM DYSK... PRZYSLALI... tomeknavy sklep ok (1) zakupiłam w sklepie komputer, fachowo został dobrany sprzęt, bardzo miła... ania wszystko ok (1) Kupiłam komputer w markecie i się zapsuł po 2 dniach. Oddałam go i kupiłam... Karolina Z. Kupiłem komputer i jestem zadowolony (1) Kupiłem komputer w tej firmie z Windowsem Vista. Na początku dziwnie się... Andi UWAGA!!! Sprzęt b. awaryjny!!! (1) Zakupiony notebook po krótkim czasie użytkowania przestał działać. Zgłosiłem... Art niegrzeczna i nieprofesjonalna obsługa (1) obsługa FATALNA - niejaki pan kierownik, który do klientów odnosi się... radka Miła i szybka ibsługa (1) Jestem zadowolony z obsługi. Zawsze potrafią fachowo foradzić. Ceny mają... Roman GDYNIA serwis (1) wszystko ok dopóki sprzęt zakupiony w tym sklepie się nie popsuje. naprawy... były klient Fachowa obsługa :-) (1) Profesjonalna i miła obsługa a przede wszystkim ceny naprawdę konkurencyjne,... Marcin