NZOZ OKO

Okuliści Laryngolodzy

Gdynia, Śląska 35-37

po wizycie (1) Byłam dziś na pierwszej wyzycie na NFZ do laryngologa w tej przychodni.... pacjentka Jestem bardzo zadowolony (1) Kilka miesięcy temu pojawiła mi się ciemniejsza plamka przed oczami (jednym... Adam P. PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (7) PO CO PODAJĄ NUMER TEL....SKORO I TAK NIKOMU NIE CHCE SIĘ... wściekły pacjent
Nie polecam (1) jak inni pisali dodzwonić się nie da.... oczywiście tylko na nr dla klienta... Darek z pełną odpowiedzialnością POLECAM!!! (1) Poradnia okulistyczna OKO jest nie tylko dobrze, nowocześnie wyposażona ale... Dariusz AGATA - opinia (1) JAKO JEDYNA PRZYCHODNIA SZYBKO ZORGANIZOWAŁA TONOMETR DO MIERZENIA CIŚNIENIA... AGATA jarek - opinia (1) Polecam przychodnie,, obsluga w rejstracji jest bardzo profesjonalna,,,... jarek jedyna w swoim rodzaju (1) Pobyt u pani doktor Edyty Radwan to jedna wielka przyjemność i ogromna... Stanisław Pakura Bardzo błędna diagnoza pani doktor (2) Przyszedłem do pani doktor ze zdiagnozowanym już wcześniej zapaleniem... MarianoItaliano Dziękując.... (1) Dziękując za fachowe i skuteczne leczenie pani doktor, gorąco polecam innym... Maryna LUDZKIE PODEJŚCIE do pacjenta (1) A JEDNAK MOŻNA...!!! Byłam w potrzebie - ból oka, przewlekłe zapalenie... PL gorąco polecam (1) Mój ojciec korzysta z porad pani dr Panasik od kilku lat - zarówno w jej... Piotr perfekcja w każdym calu (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w gabinecie. Terminowe przyjęcie, łatwość... Kasia