Na Okrągło

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Stanisława Wyspiańskiego

Sylwia - opinia (1) Pizza warta uwagi, ciasto jest idealne w smaku. Jaką pizze mogę polecić?... Sylwia Ewelina - opinia (1) Świetny lokal i wyśmienita pizza !! Ewelina Beata - opinia (1) Przepysznie i świeżo a truflowa i szpinakowa petarda !!!!!!!! Personel milusi Beata
ciasto słabej jakości (1) Zwróćcie uwagę na jakość swojego ciasta. Oliwa której używacie jest grubo... adam Fantastyczna pizza! (1) Pierwsza wizyta i na pewno nie ostatnia! Fantastyczna pizza, chłodne piwo i... Michał Marta - opinia (1) Dopieszczona w każdym kawałku, nie ma sobie równych i zawsze gdy ktoś chcę... Marta Cocojambo - opinia (1) Bardzo średnia pizza. Obsługa niemila. Zdecydowanie można znaleźć dużo... Cocojambo Rozczarowanie... (1) Doszły do mnie słuchy, że jest tam najlepsza pizza w Gdańsku.. Ale... Aga Arkadiusz - opinia (1) Najlepsza pizza na cienkim cieście. Pizza miesiąca z krewetkami wymiata. Arkadiusz Stanisław - opinia (1) Pizza z najwyższej półki , polecam nowość z krewetkami . Rewelacja . Stanisław joanna - opinia (1) Prawdziwa włoska pizza . Oryginalne składniki , ciasto najwyższa półka .... joanna Basia - opinia (1) Pyszna pizza! Szczególnie polecam spianatę piccante oraz wegetariańską!... Basia Marek - opinia (1) Czytelne i wszechstronne menu, pyszna pizza, spory wybór dobrego piwa w... Marek Romi - opinia (1) Jedna z najlepszych w Gdańsku. Romi Vviesio - opinia (1) Moja ulubiona pizzeria! Uwaga, bo uzależnia i wszystkie inne pizze nie... Vviesio Asia - opinia (1) Super smaczna pizza i nastroj. Asia Przepyszna pizza (1) Pyszna pizza z wysokiej jakości składników, na świetnym, cienkim cieście.... Natalia Top 1 na trójmieście - ile to kosztuje $? (1) Ciasto na rantach puszyste, nie chrupiące, bez polotu choć pół biedy bo nie... Paweł Sońka - opinia (1) Najlepsza pizzeria w Gdańsku! Bardzo polecam Sońka B - opinia (1) Najlepsza pizza jaką jadłam! Onsługa bardzo miła, krótki czas oczekiwania :) B